30 / 04 / 2024

selimiye ile onakutlar birleşiyor mu

selimiye ile onakutlar birleşiyor mu

Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Açacağımız yol ile birlikte, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlay

Üsküdar Selimiye 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi 296 ada 21 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. İşte jkonu ile ilgili merak edilen detaylar...

Selimiye Camisi 2019'da restorasyona alınacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, "Vakıflar Genel Müdürlüğü tarfından son 20 yılda 5 bin 220 civarında restorasyon yapıldı. Edirne ile ilgili de projemiz yakın bir tarihte yapılacak, 2019 yılı içinde Selimiye Camisi'nin restorasyonuna başlayacağız." dedi...

Üsküdar Selimiye Kışlası imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi, 4 pafta, 301 ada, 7 parselin ve 320 ada, 35 parsel, 307 ada, 1 parsel, 1335 ada, 129 ve 163 parseller 301 ada, 7 parsel ile 307 ada, 1 parsel arasındaki yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Selimiye Camisi'nin silüetini bozacak yapıya izin verilmiyor!

Selimiye Camisi'nin silüetini bozan yapılara kesinlikle izin verilmediğinin altını çizen Edirne Belediye Başkanı Gürkan "Selimiye Camisi silüeti ile ilgili yaptığımız bir simülasyonumuz var." dedi.

Selimiye'nin silüeti korunacak!

Edirne Belediye Başkanı Gürkan: "En büyük hassasiyetimiz olan Selimiye Camisi'nin silüetinin bozulmaması için bu alanda yapılacak binaları, 6 kat ile sınırlandırıyoruz" dedi.

Selimiye Camisi'nin girişine engelli vatandaşlar için portatif rampa kuruldu!

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan Selimiye Camisi'nin, avlusundaki merdivenler ile girişine, engelli vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için portatif rampa kuruldu.

Bursa Selimiye Camii açılışı yapıldı!

Bursa Selimiye Camii'nin açılışı yapıldı. Bursa’da 120 yıllık Selimiye Camii, ana yapıları ve tüm alanıyla birlikte yaklaşık 800 bin TL’lik harcama ile yenilendi ve çevresinde mini bir meydan yapıldı.

Gaziantep'te Selimiye ile Onatkutlar birbirine bağlanacak!

Gaziantep'te Selimiye ile Onatkutlar birbirine bağlanacak. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Rıdvan Fadıloğlu yol açma çalışmalarını inceledi!

Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Açacağımız yol ile birlikte, Selimiye ile Onatkutlar'ı bir birine bağlayacağız" dedi.

Gaziantep'te Selimiye ile Onakutlar birleşiyor!

Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Açacağımız yol ile birlikte, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlay

Boğaziçi Köprüsü'nün Sultanahmet ile Selimiye arasına yapılması teklif edilmiş!

Şimdi Ortaköy ile Beylerbeyi arasındaki Boğaziçi Köprüsü, ilk olarak Sultanahmet ile Selimiye arasında inşa edilmesi teklif edilmiş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1946 yılında İstanbul Limanı Haydarpaşa ile Selimiye arasında yapılacakmış!

1946 yılında yapılacak olan İstanbul Limanı İstanbul'un Anadolu kıyılarında yapılacakmış. Liman, Haydarpaşa ile Selimiye arasına yerleştirilecekmiş ve Haydarpaşa ile Selimiye arasındaki imar planı da yapılacak olan limana göre çizilmiş.

Marmaris Selimiye, son yıllarda artış gösteren inşaatlarla dikkat çekiyor!

Marmaris'in Selimiye Mahallesi'nde son 1 yılda yapılan yaklaşık 140 yeni inşaatın büyük bir kısmının kaçak olduğu belirtildi. Büyükşehir Yasası ile köyden mahalle statüsüne geçen Selimiye, son yıllarda artış gösteren inşaatlarla dikkat çekiyor.

selimiye ile onakutlar birleşiyor mu Haberi

selimiye ile onakutlar birleşiyor mu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan 25 metrelik yol açma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Fadıloğlu, "Açacağımız yol ile birlikte, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacağız" dedi. 



AÇILACAK BU YOL SELİMİYE VE ONATKUTLAR MAHALLESİ BİR BİRİNE BAĞLAYACAK 


Şehitkamil ilçesinde yapmış olduğu birbirinden farklı çalışmalarla örnek bir Belediyecilik anlayışı sergileyen Şehitkamil Belediyesi, Selimiye Mahallesi ile Onatkutlar Mahallesini bir birine bağlayacak olan yol açma çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fadıloğlu, yetkililerden bilgi aldı. Çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Fadıloğlu, "Onatkutlar Mahallesi çok yoğun konutların bulunduğu bir bölge. Ağırlıklı olarak Basra dediğimiz bölge ile şehir merkezinin irtibatında sıkıntı vardı. Onatkutlar Mahallesinin hemen bitişiğindeki Selimiye Mahallesinin sınırı olan...