29 / 04 / 2024

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Onur Selimoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selimoğlu Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Selimoğlu tarafından kuruldu.

Selimoğlu Yapı iflas etti!

Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş.'nin iflas davası İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görüldü. Selimoğlu Yapı, İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında birçok insanı  mağdur etmişti.

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğlu Yek Yapı İnşaat Mühendislik Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Soğanlık’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kurt tarafından kuruldu.

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Vizyon Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Üsküdar’da  250  bin TL sermaye bedeli ile  İsmail    Öztel tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Mesken Yapı İnşaat Mimarlık Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Hakan Ekşi, Yavuz Sultan Ekşi tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Demir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekşi tarafından kuruldu.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğlu Selis Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İslam Öztürk ve Selim Öztürk tarafından kuruldu.

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haşimoğlu Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Esra Ünver tarafından kuruldu.

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Onur Selimoğlu tarafından  kuruldu. 


Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT Yurt içinde ve yurt dışında kamu,kamu kuruluşları ve müesseseleri, özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait : 1- Her türlü inşaat,yol,baraj,köprü,sulama ve içme suyu tesisleri,kanalizasyon,boru hattı,enerji nakil hattı montaj, diğer endüstriyel yapılar,imalat,ihrazat ve altyapı işlerini almak ve yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Selimoğlu Erk Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Kozyatağı Mah.Şemsettin Günaltay Cad.No.32/6...