04 / 07 / 2024

Selimpaşa TOKİ Emlak Konutları yangın ziyaret

Selimpaşa TOKİ Emlak Konutları yangın ziyaret

Selimpaşa TOKİ Emlak Konutları B3 Blokta çıkan yangın nedeni ile mağdur olan vatandaşlara IBB yardım eli uzattı. İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler olay mahalline giderek incelemelerde bulundu. A

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Silivri Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa, Ortaköy ve Kavaklı TEM Otoyolu Güneyi'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın

THY Emlak Konut GYO kura sonucu 2023 ne zaman açıklanacak? Emlak Konut Arnavutköy kura tarihi belli oldu mu? Hemen bakın...

Silivri Selimpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Selimpaşa Mahallesi, Selimpaşa Kavşağı ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30 Kasım 2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Silivri Selimpaşa'daki rezerv yapı alanının 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi Rezerv Yapı Alanı 6593 Ada 3 Parsele (Eski 9374 parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı: Emlak piyasası...

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yaptığı açıklamada tüm dünyada dengeleri alt üst eden koronavirüs salgınında yüksek fiyatlarla daha fazla borçlanılması sebebiyle son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak piyasasının Avro Bölgesi bankaları için önemli bir "güvenlik açığı" olduğunu bildirdi.

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Hajjar tarafından kuruldu.

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eurosıa Property Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Boyoğlu tarafından kuruldu.

Silivri Selimpaşa Mahallesi parselasyon planı askıda!

Silivri İlçesi, Selimpaşa Mahallesi, 3613 ve 3617 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami açıldı!

TOKİ-Emlak Konut GYO öncülüğünde EŞBAH Yapı - Akyapı İş Ortaklığı ile inşa edilen Avcılar Hazret-i Ebubekir Cami ibadete açıldı...

Selimpaşa TOKİ Emlak Konutları yangın ziyaret Haberi

Selimpaşa TOKİ Emlak Konutları yangın ziyaret


Selimpaşa TOKİ Emlak Konutları B3 Blokta çıkan yangın nedeni ile mağdur olan vatandaşlara IBB yardım eli uzattı. 8 Ocak 2014 günü Elektrik tesisatmdan kaynaklanan yangın nedeni ile mağduriyet yaşayan Selimpaşa TOKI Emlak Konutlan B3 Blok sakinlerini ziyaret eden İBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler olay mahalline giderek incelemelerde bulundu. AK Parti Selimpaşa Mahalle Teşkilatından Dürdane Zeren ile birlikte, yangın nedeni ile mağdur olan vatandaşlarla ve Selimpaşa Emlak Konutlan Site Müdürü Nadir Yalmancı ile görüşen IBB Sosyal Hizmet Uzmanı Şamil Aslan, yaşanan yangın dolayısı ile üzüntülerini dile getirerek, "Yaşanan bu talihsiz yangından dolayı öncelikle sizlere geçmiş olsun demek istiyorum. Olayda can kaybının yaşanmaması sevindirici bir durum. 

Bizler IBB Sosyal Hizmetler Müdürlüğü olarak, burada mağdur olan bütün vatandaşlarımıza elimizden gelen yardımı yapmaya...