27 / 04 / 2024

selin yapı rings istanbul vaziyet planı

selin yapı rings istanbul vaziyet planı

Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 449 adet ev ve 99 adet rezidans daireden meydana gelen Rings İstanbul projesinde yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Rings İstanbul Sancaktepe örnek daire!

Selin Yapı girişimi ile yükselen Rings İstanbul Sancaktepe örnek daire görüntülerinin ayrıntılarına haberimizden ulaşmanız mümkün...

Selin Yapı Rings İstanbul örnek daire!

Selin Yapı Rings İstanbul örnek daire görüntüleri haberimizde yer alıyor, proje Sancaktepe 'de yükseliyor...

Sancaktepe Rings İstanbul resimleri!

Selin Yapı Rings İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları 264 bin TL'den başlıyor. Sancaktepe Rings İstanbul resimleri haberimizde yer alıyor...

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Ayşe Şimşek tarafından Kuruldu.

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selinöz Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 binTL sermaye bedeli ile Çiğdem Küçük Çakraklı ve Vehbi Peksen ortaklığında kuruldu.

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rings Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adil    Şimşek tarafından kuruldu. 

Selin Sayek: Doğru proje ile 4 köprü yapılsın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Selin Sayek Böke, CHP’nin köprü-otoyol gibi altyapı projelerine itiraz etmediğini ancak doğru projeler yapılması gerektiğini vurguladı.

Rings İstanbul'da son konutların satışları sürüyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da, son konutların satışı sürüyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında meyve bahçeleri, yürüyüş ve bisiklet parkurları, pilates, yüzme havuzlan ve bir de kulüp bulunuyor.

Rings İstanbul Evleri nerede?

Rings İstanbul'da 1+1'den 5+2'ye kadar farklı şekilde dizayn edilen daireler bulunuyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede yüzde 20 indirim uygulanıyor. Peki Rings İstanbul Evleri nerede?

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası!

Selin Yapı Rings İstanbul kampanyası kapsamında Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde inşa ediliyor.

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim!

Selin Yapı Rings İstanbul satış ofisi iletişim için 444 86 00 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam 1.500 adet daireden meydana gelen projede Babalar Günü'ne özel fırsatlar sunuluyor.

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Rings İstanbul'da babalara özel 20 bin lira indirim!

Selin Yapı tarafından inşa edilen Rings İstanbul projesinde babalar gününe özel kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında 20 - 22 Haziran tarihleri arasında ev almak isteyen tüketiciye 20 bin liraya varan indirim fırsatı sunuluyor.

Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde stüdyo daireler 240 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul projesi Selin Yapı imzasıyla yükseliyor. Daire büyüklüklerinin 79 ile 273 metrekare arasında değişiklik göstdiği projede stüdyo dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Evleri'nde 1+1 daireler 435 bin TL'den başlıyor!

Selin Yapı imzasıyla inşa edilen Rings İstanbul projesi Sancaktepe'de hayata geçiriliyor.Toplam 1.500 konuttan oluşan projede 1 oda 1 salon evlerin fiyatları 435 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim!

Rings İstanbul Sancaktepe iletişim için 444 86 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Selin Yapı imzası ile hayata geçirilen projede dairelerin alanları 79 ile 273 metrekare arasında değişiyor.

selin yapı rings istanbul vaziyet planı Haberi

selin yapı rings istanbul vaziyet planı

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de hayata geçirilen Sancaktepe Rings İstanbul ulaşım bilgilerinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Satış süreci devam eden Rings İstanbul projesi Selin Yapı tarafından inşa ediliyor. Rings İstanbul projesinde yer alan konutların büyüklükleri 79 metrekare ile 273 metrekare arasında değişiyor.


Rings İstanbul Sancaktepe projesi Sabiha Gökçen Havalimanı’na 8 dakika, İstanbul Finans Merkezi’ne 13 dakika, Boğaziçi Köprüsü’ne 15 dakika, FSM Köprüsü’ne ise 20 dakika mesafede konumlanıyor.


Selin Yapı Rings İstanbul sarılık daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 dubleks, 4+2 dubleks ve  5+2 dubleks şeklinde dizayn edildi. Proje toplam 499 adet ev ve 99 adet rezidans daireden meydana geliyor.


Rings İstanbul projesinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede 50 ay vade farksız takstilendirme imkanı sunuluyor.


Selin Yapı Rings İstanbul...