08 / 05 / 2024

Selman Tabak

Selman Tabak

İnforma Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Murat Cinisli, Selman Tabak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak 2015 tarihinde Beyoğlu, Kemankeş Mahallesi, Necatibey Caddesi'nde kuruldu.

Kral Selman'a Koç Holding önerileri! 

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe - Galatasaray arasındaki Süper Kupa finalinin oynanamaması  sosyal medyada da konu geniş yer tuttu. X'te 27,7 bin takipçili bir hesaptan Kral Selman'a Ali Koç'un şirketleri ile ilgili çarpıcı bir öneri geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

BİM coştukça coştu! Şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düştü!

BİM’in 15 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Buzluk termos 300 TL, termo izolasyonlu çanta 135 TL,kayık tabak 27,50 TL...

BİM’in 20 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; buzluk termos 300 TL’ye, termo izolasyonlu çanta 135 TL’ye, kayık tabak 27,50 TL’ye düştü. İşte BİM 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

Selman Özgün: Doğru planlamayla İnşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebilir!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün yaptığı açıklamada inşaat yapımı esnasında yapılan hata nedeniyle üretimin yüzde 30'nun yıkılıp tekrar yapıldığını dile getirerek, planlamanın doğru yapılması ve projenin düzgün uygulanmasıyla inşaat maliyetinden yüzde 30 tasarruf edilebileceğini dile geti

Brent petrol ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar oldu? İşte son dakika brent petrol fiyatı

Brent petrol varil fiyatı bugün düşüşe geçti. Suudi Arabistan Enerji Bakanı Prens Abdülaziz bin Selman'ın petrol üretiminin düşürülebileceğine yönelik açıklamaları brent petrolü düşürdü. Peki bugün brent petrol ne kadaR? Brent petrol varil fiyatı kaç dolar? İşte brent petrol fiyatı 23 Ağustos 2022..

Favori Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favori Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Ömer Kesman ve Selman Kesman ortaklığında kuruldu.

Yabancıların Antalya'daki gayrimenkul yatırımları tam gaz! Antalya'dan en çok Ruslar ve İranlılar ev aldı!

Helmann Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, son 5 senede (2017-2021) Antalya'da yabancılara 41 bin 715 adet konut satıldığına dikkat çekti ve vatandaşları Antalya'da en çok gayrimenkul alan ülkelerin ilk sıralarında Rusya, İran ve Almanya'nın yer aldığını belirtti.

Altın ve dolar fiyatlarında gözler Prens Selman'a çevrildi! İşte 22 Haziran 2022 dolar ve altın piyasasında son durum

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın Türkiye'ye yapacağı ziyaret sonrası piyasaların durumun ne olacağı merak konusu oldu. Peki güncel piyasalarda hareketlilik be durumda? İşte Dolar, Sterlin, Euro, altın, gümüş ve kripto para piyasalarında son dakika gelişmeler...

Turizmde Suudi patlaması kapıda!

Suudi Arabistan, Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın ziyareti öncesinde Türkiye’ye uygulanan yapılan pandemi kaynaklı seyahat yasağını kaldırdığını duyurdu.

Rusya ve Ukrayna savaşı yabancıya konut satışını etkiler mi?

Helmann Consturaction Yönetim Kurulu Başkanı Selman Özgün, yabancıların Türkiye'den konut alımlarıyla ilgili konuştu. Özgün, "Yıl sonu için beklenen minimum 70 bin adet rakamı biraz daha aşağılarda gerçekleşebilir, ancak 2022'yi yine artışla kapatırız" açıklamasında bulundu.

Türkiye yabancıya konut satışında rekor kırıyor!

Türkiye yabancılara konut satışında 2021 yılında 50 bin konutla rekor kırdı. DEİK Yurtdışı Yatırımlar Konseyi Üyesi Selman Özgün konut satışalara yönelik açıklama yaptı.

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariyan Grup İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Fallah ve Selman Aygül ortaklığında kuruldu.

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ses Grup Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Fahri Selman Gürses tarafından kuruldu.

Selman Tabak Haberi

Selman Tabak

İnforma Mimarlık İnşaat Limited Şirketi, Murat Cinisli, Selman Tabak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu. 


İnforma Mimarlık İnşaat Limited Şirketi iş konusu;-Mimarlık faaliyetleri ve mimari danışmanlık faaliyetleri.


İnforma Mimarlık İnşaat Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Kemankeş Mahallesi, Necatibey Caddesi, Kara Ali Kaptan Sokak,...