21 / 05 / 2024

selni inşaat katlı otopark projesi selni inşaat kastamonu katlı otopark

selni inşaat katlı otopark projesi selni inşaat kastamonu katlı otopark

Kastamonu Belediyesi önünde uygulanacak olan katlı otopark projesi için ihaleyi kazanan Selni İnşaat'a yapı ruhsatı verildi. Otoparktaki araç kapasitesini 427'ye çıkardıklarını da belirten Başkan Babaş, "Kastamonu için önemli projeler arasında yer alıyor

Sarıyer'deki 27 katlı hayalet rezidans yıkılıyor! 34 yıldır inşaat halindeydi!

Sarıyer Belediyesi, bu sabah saatlerinde “tabut” şeklinde nitelendirilen 27 katlı dev rezidans inşaatında yıkım çalışmalarına başladı. 34 senedir kaba inşaat halinde olan ve 400 konut, 50 ticari alanlık rezidansa dönüştürülmek istenen yapının depreme dayanıksız olduğu belirtilmişti.

2 bin metrekarelik 5 katlı bir apartmanda hangi iş kaleminin maliyeti ne kadar? İnşaat maliyetlerinde flaş rakamlar!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre inşaat maliyet endeksi, 2023 Aralık'ta bir önceki ay ile kıyaslandığında yüzde 1,94 oranında, 2022'nin aynı ayına göre de yüzde 67,31 oranında arttı. Peki 2 bin metrekarelik 5 katlı bir apartmanda hangi iş kaleminin maliyeti ne kadar? İşte o paylaşım ve gelen

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Malatya Yeşilyurt'taki 135 afet konutunun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'nın Yeşilyurt ilçesine bağlı 14 kırsal mahallede yapım çalışmaları devam eden 605 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutundan 135 tanesinin kaba inşaatı tamamladı.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

İzmir Bayraklı'da 34 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir depremi sonrasında Bayraklı Şehir Hastanesi yanında inşa edilen 5 katlı 34 bloğun kaba inşaatı tamamlandı. 

İnşaatı 30 yıldır tamamlanamayan otele Alman bankası el koydu!

1991'de Ankara'da inşa edilmeye başlanan fakat kredi borcu nedeniyle yarım kalan 35 katlı otel ve alışveriş merkezinin inşaatına kredi sağlayan Alman bankası el koydu.

Elazığ'daki Elysium Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı yeniden başladı!

24 Ocak 2020 tarihinde 6.8 şiddetinde depremin meydana geldiği Elazığ’da 41 vatandaş yaşamını yitirdi, 5 yapı yıkıldı, binlerce binada ise ağır hasar meydana geldi. Deprem sonrasında merkezde inşa edilen 26 katlı Alışveriş ve Yaşam Kompleksi inşaatı durdurulmuştu. Şimdi ise yeni bir gelişme yaşandı.

Bilecik'te 14 katlı inşaatın 8. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Bilecik Bahçelievler Mahallesi'nde inşaat halindeki bir binadan düşen işçi hayatını kaybetti...

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Nazilli'de inşaat halindeki apartmanı soydular!

Aydın Nazilli'de Yeşil Mahalle Kanalyolu bölgesinde inşaat halindeki 7 katlı bir apartmandan hırsızlık yapıldığı öğrenildi.

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Konya Meram Yer Altı Katlı Otoparkı inşaatı tamamlanma aşamasına geldi. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımında sona gelinen Meram Yer Altı Katlı Otopark inşaatını inceledi.

selni inşaat katlı otopark projesi selni inşaat kastamonu katlı otopark Haberi

selni inşaat katlı otopark projesi selni inşaat kastamonu katlı otopark

Belediye Başkanı Tahsin Babaş'ın makamında gerçekleşen törene Selni İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Ataç'ın yanı sıra başkan yardımcıları ve Belediye Meclisi üyeleri de katıldı. Çalışmaların başlaması için gerekli olan ruhsatı imzaladıktan sonra kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, projenin gerçek amacının trafik sorununu çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi. 


Otoparktaki araç kapasitesini 427'ye çıkardıklarını da belirten Başkan Babaş, "Kastamonu için önemli projeler arasında yer alıyor. 

Mevzuat gereği inşaat ruhsatını düzenleyerek Selni inşaat'a teslim ediyoruz. Buradaki amacımız sadece otopark yapmak değildir. Kastamonu'da son yıllarda artış gösteren trafik sorununa çözüm getirmektir. 

Projede küçük bir tadilat yaparak araç kapasitesini 377'den 427'e çıkardık. Yeraltına iki kat olacak. 

Otoparkla ilgili tüm teknik çalışmalar yapılacak. Belediye binasının yanındaki yolu da duble yol yapacağız. Otopark bittikten sonra ana caddeyi yasaklayacağız"...