08 / 05 / 2024

Sema Aytekin

Sema Aytekin

Öz Ulusoy Yapı Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hacı Ali Coşkun, Sema Aytekin tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Eylül'de Ümraniye'de kuruldu.

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün: İmar rantı vergilendirilsin!

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün, konut fiyatlarındaki fahiş artışların sebebinin rant olduğunu belirtti ve 'İmar rantı vergilendirilsin' önerisini sundu. İşte Ün'ün o açıklaması...

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mohamed Jabrını ve Sameer Dabıt ortaklığında kuruldu.

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından açıldı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Aytekin Güzel hayatını kaybetti...

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti!

Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı değişti. Aytekin Sancaktutan AST Mimarlık'ın ünvanı Ast Tasarım Mimarlık Limited Şirketi oldu.

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Aytekin Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL Sinan Aytekin tarafından kuruldu.

Dolandırıcılık mağduru Eski Çevre Bakanı Aytekin'den vatandaşlara uyarı!

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin, "Vatandaşların çok uyanık ve dikkatli olmalarını istirham ediyorum. Bana önce şehitlerden bahsettiler. Tabi FETÖ'den de bahsettiler. Yani 'onlar bu memleketi soyuyor' dediler" diye konuştu...

Eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli yakalandı!

Tekirdağ'da yaşayan eski Çevre Bakanı Fevzi Aytekin'i dolandırdığı iddia edilen şüpheli Kocaeli'de yakalandı.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Aytekin Şenlikoğlu kimdir?

Aytekin Şenlikoğlu, AKP Giresun Belediyesi Başkan Adayı oldu. Peki, Aytekin Şenlikoğlu kimdir? Aytekin Şenlikoğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından kuruldu. 

Sema Aytekin Haberi

Sema Aytekin

Öz Ulusoy Yapı Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hacı Ali Coşkun, Sema Aytekin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.


Öz Ulusoy Yapı Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...