29 / 04 / 2024

Sema Ereren

Sema Ereren

İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’na katılan Sema Ereren, gözlemlerini Habertürk okuyucuları için yazdı. İşte Ereren'in o yazısı...

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün: İmar rantı vergilendirilsin!

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün, konut fiyatlarındaki fahiş artışların sebebinin rant olduğunu belirtti ve 'İmar rantı vergilendirilsin' önerisini sundu. İşte Ün'ün o açıklaması...

Adk Arsa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adk Arsa Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sema Öztürk tarafından kuruldu.

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Onur Ok ve Sema Güvenç ortaklığında kuruldu.

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

 Sipariş iptalinden kampanyalı mal satışına pek çok alanı kapsıyor! İşte yeni Perakende Kanunu!

Perakende Ticaret Kanunu’nda değişiklik içereren düzenleme, üretici, tedarikçi ve perakende işletmeler arasındaki ilişkileri yeniden tanımlıyor. Haksız ticari uygulama tanımını getiren değişiklik, sipariş iptalinden, kampanyalı mal ve hizmete, maliyet ve giderlere kadar geniş bir alanı kapsıyor.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Semko Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semko Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Sema Çoruhlu Sulukoğlu tarafından kuruldu.

Nun Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Nun Proje Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sema Erdoğan tarafından kuruldu.

Usbay Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Usbay Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir’de Sema Oral tarafından kuruldu!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mohamed Jabrını ve Sameer Dabıt ortaklığında kuruldu.

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akman Yol Yapı İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta Sema Akman tarafından kuruldu.

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

Sema Ereren Haberi

Sema Ereren

Geçen hafta İtalya’da gerçekleşen Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı’nda, yemek yapmanın aile hayatını desteklemek ve kendimizi ifade etmenin önemli bir yolu olduğunu bir kez daha gördük.


Milano’ya mutfak fuarına gidiyorum diye yola çıktım ama kendimi bambaşka bir ortamda buldum. Bu mutfaklar, evin salonundan daha şık; başka odaya gerek yok, 24 saat yaşanır. Aynı zamanda akıllılar da...


Etinizi ocağa koyun; o kendisi hangi sıcaklıkta ve kaç dakika pişireceğine karar versin. 1974’ten bu yana 2 yılda bir İtalya’nın Milano şehrinde gerçekleştirilen, Avrupa’nın tek, dünyanın en önemli mutfak eşyaları fuarlarından Uluslararası Mutfak Eşyaları Fuarı Eurocucina’dan bahsediyorum.


Geçen yıl 160 ülkeden 320 bine yakın misafire kucak açtı. Bu yıl 24’üncüsü düzenlenen fuar, bugün sona eriyor. Fuarı ilk gününde ziyaret ettim. Whirlpool Corporation’un bilinen markalarından Hotpoint’in İtalya, Fransa,...