06 / 05 / 2024

Sema Yenal

Sema Yenal

SŞT Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, 5 Şubat 2013 tarihinde, 6 milyon TL sermaye ile, Ayşe Şemsa İçil, Faik Ali Yeşil, Safa Yenal, Sema Yenal ve Teoman Çelebi ortaklığıyla kuruldu...

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün: İmar rantı vergilendirilsin!

Gelecek Partisi Milletvekili Sema Silkin Ün, konut fiyatlarındaki fahiş artışların sebebinin rant olduğunu belirtti ve 'İmar rantı vergilendirilsin' önerisini sundu. İşte Ün'ün o açıklaması...

Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor?

Garanti BBVA Bankası'nın bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Belkis Sema Yurdum kimdir? Belkis Sema Yurdum ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sema Sm İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Mohamed Jabrını ve Sameer Dabıt ortaklığında kuruldu.

Nirvana Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nirvana Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Göktay Düzkaya  ve Hakan Sema tarafından kuruldu.

Işıklar Holding'in coin sistemi büyüyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde Işıklar Holding'in kripto para yatırımlarını kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

Konut sigortasına talep 3 kat arttı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde konut sigortasına ve diğer sigortalara olan talebi ve konuyla ilgili Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux tarafından yapılan açıklamayı kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

Mina Temizlik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mina Temizlik Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile  Sema  Lafcı tarafından kuruldu.

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sema Beyaz tarafından kuruldu.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Birev Biraraba Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

Birev Biraraba Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret A.Ş. bugün Ataşehir’de 7 milyon TL’ye Sema Koçan  tarafından kuruldu.

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ybr Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birkan Kirman, Bülent Bora Rumelioğlu, Sema Rumelioğlu ve Yıldız Yeşim Kirman ortaklığında kuruldu.

Semay Elektrik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semay Elektrik İnşaat Metal Orman Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Aydın tarafından kuruldu.

Sema Yenal Haberi

Sema Yenal

6 milyon TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, yurtiçi ve yurt dışında her türlü inşaat işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bakırköy Zeytinlik Mahallesi Ebuziya Caddesi NO:2/A Kat:5 adresinde faaliyete geçirildi. 5 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Ayşe Şemsa İçil, Faik Ali Yeşil, Safa Yenal, Sema Yenal ve Teoman Çelebi ortaklığıyla...