02 / 05 / 2024

Sembol İstanbul son durum

Sembol İstanbul son durum

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir –Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Busidence konseptine sahip Sembol İstanbul,C Bloğunu satışa sundu.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 130 bin liradan başlıyor!

Karden İnşaat tarafından Bahçeşehir Beylikdüzü Tem yolu bağlantısı üzerinde inşaatı hızla devam eden Sembol İstanbul'da C Blok satışa çıktı.

Sembol İstanbul'da fiyatlar 120 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat imzası taşıyan Sembol İstanbul projesi 3 rezidans bloğundan ve 1 alışveriş merkezinden meydana geliyor. Teslim tarihi 2015 yılı olan projede yüzde 1 KDV uygulaması mevcut.

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu: Megakent sıralamada 95 sıra yükseldi!

ECA International'ın kentleri hayat pahalılığına göre sıraladığı Hayat Pahalılığı Raporu'na göre, İstanbul, son 1 senede hayat pahalılığının en fazla arttığı kent oldu. İşte ayrıntılar...

Borsa’da son dakika! Borsada devre kesici çalıştı, işlemler geçici olarak durduruldu!

Ülkemizi büyük bir üzüntü ve yasa boğan deprem felaketi gündemdeki önemini korurken, Borsa İstanbul’da da satış ağırlıklı seyir devam ediyor. Endeks güne yine kayıplarla başlarken, Borsa İstanbul son dakika yaptığı açıklama ile devre kestiğini duyurdu.

Küçük yatırımcılar için tehlike çanları çalıyor! Ekonomistler birer birer uyardı!  Yatırım yapacaksanız hemen bu habere

Borsa İstanbul, son bir ayda % 27 değer kazandı. BİST BANKA’da ise artış ise aylık % 91 oldu. Ekonomistler küçük yatırımcılara ise çok önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar…

Kanal İstanbul depremi etkiler mi?

8 senedir tartışılan çılgın proje Kanal İstanbul son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Peki profesörler Kanal İstanbul için ne diyor?

İstanbul metro ağlarıyla ulaşımda çağ atladı!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç "İstanbul son 20 yılda çok değişti. Çok büyük projelerle tanıştı. Bugüne kadar ortaya konulan hizmetleri tamamlayacak, bir adım daha ileri taşıyacak projelere ihtiyacı var" diye konuştu.

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Kanal İstanbul ile 22 bölge değerlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2011 yılında 'Çılgın Proje' olarak açıkladığı Kanal İstanbul, son yedi yılda Arnavutköy, Küçükçekmece, Avcılar ve Başakşehir ilçelerindeki 22 bölgede konut fiyatlarını yükseltti..

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017!

Piyalepaşa İstanbul son fiyat listesi 2017 kapsamında 793 bin TL'den başlıyor. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Self İstanbul basın toplantısı 11 Ekim'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken KARDEN İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Self İstanbul basın toplantısı 26 Eylül'de!

Beylikdüzü – Bahçeşehir TEM bağlantı yolu bitişiğinde hayata geçirdiği referans projesi “Sembol İstanbul” ile dikkat çeken Karden İnşaat, aynı lokasyondaki yeni projesi “Self İstanbul” ile estetik bir projeye daha imzasını atıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın okulu yeniden açılıyor!

Türkiye’nin 66 yıllık sembolü İstanbul Anadolu İmam Hatip Lisesi, tepeden tırnağa yeniden inşa edildi. Okul, göz dolduran mimarisi, yeni hizmet binaları ve modern sınıflarıyla, Türkiye’nin yüz akı nesiller yetiştirecek.

Self İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Self İstanbul Esenyurt projesinin satışları, Sembol İstanbul'un satış ofisinden yapılacak. Self İstanbul'da satış süreci Mart ayında başlıyor...

Sembol İstanbul son durum Haberi

Sembol İstanbul son durum

A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise residence daire ve home ofislere yer veren Sembol İstanbul, A bloğunun satışını tamamladı. B bloğunda satış devam ederken C blok ise yeniden satışa sunuldu.  Büyük bir detay ve titizlikle yükselmeye devam eden proje inşaat hızı ile dikkatleri üzerine topluyor.


Satışa sunulan B ve C bloklarda40 m2 ile 200 m2 arasında değişen birbirinden farklı tiplerde 3+1, 2+1, 1+1, 1+0 olmak üzere residence daireler bulunmaktadır. B blokta residence daireler yer alırken, C blokta busidence dairelere yer verilmiştir. Bölgede daire konseptinde ofis ihtiyacında ciddi bir açık bulunmasından dolayı Sembol İstanbul projesi, dekorasyon masrafı yapmadan isteyenin ofis isteyenin de konut olarak kullanabileceği çift fonksiyonlu bir tasarım ile dekorasyon masrafı yapmadan taşınma imkanı sunuyor.



Ticari Üniteler İçin...