18 / 05 / 2024

Sembol Yapı

Sembol Yapı

Sembol Yapı Tasarım İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yıldırım tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Londra'nın sembol yapılarından biriydi... 347 milyon dolara satıldı, otel olacak!

Londra'nın sembol yapılarından biri olan BT Tower'ın 347 milyon dolara satılarak otele dönüştürüleceği belirtildi.

İstanbul'un simgesi Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor! İşte öncesi ve sonrası!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından orijinal malzemeler kullanılarak gerçekleştirilen restorasyon çalışmaları tamamlanan İstanbul'un sembol yapılarından Kız Kulesi, 11 Mayıs'ta ziyarete açılıyor.

Yedikule Hisarı restore edilecek!

Türkiye’nin ve dünyanın en eski açık hava müzelerinden biri olan, İstanbul’un sembol yapılarından Yedikule Hisarı, tekrar halkla buluşacak.

Cezayir'de 1.5 milyar dolara yapılan Büyük Cami açılışa hazırlanıyor!

Cezayir, Fransız sömürgesi olduğu dönemde katolik rahiplerin başkentte misyonerlik merkezi olarak kullandıkları noktaya 1,5 milyar dolar maliyetle yapılan ülkenin sembolü olmaya aday dünyanın en büyük üçüncü camisinin açılışı için hazırlanıyor. 

AKM’nin açılışı için özel opera hazırlığı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile İstanbul’un sembol yapılarından biri olan Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) açılışında, Mimar Sinan’ı anlatacak milli bir opera sahnelenecek...

Assassin's Creed Unity Notre Dame Katedrali'ni yeniden yaratacak!

Çıkan yangında büyük zarar gören Fransa'nın sembol yapı yapılarından Notre Dame Katedrali'nin yeniden inşaa için savaş oyunu Assassin's Creed Unity'den yararlanılacak.

Malatya Kernek Camii’nde yıkım yeniden başladı!

Malatya'nın Kernek bölgesinin sembol yapılarından olan 66 yıllık Kernek Camii’nin, yenisinin yapılmakta olduğu nedeniyle mahkeme tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararı sonucunda Aralık'ta durdurulan yıkım, yeniden başladı.

Kernek Camii’nde yıkım yeniden başladı!

Kernek bölgesinin sembol yapıları arasında yer alan 66 yıllık Kernek Camii'nde yıkım çalışmaları yeniden başladı.

Adana’daki 62 yıllık fabrika yıkıldı!

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde 62 yıl önce inşa edilen ve kentin sembol yapılarından biri olan Karşıyaka Un Fabrikası'nın 35 metre yüksekliğindeki binası yıkıldı.

Manhattan'ın tacı The Crown Building Ant Yapı'ya emanet!

Ant Yapı New York’un sembol binalarından olan ve Manhattan’ın Tacı olarak nitelenen “The Crown Building”in renovasyonunun ana yükleniciliğini üstlendi. 1921 yılında inşa edilen The Crown Building, Ant Yapı tarafından proje kapsamında otel ve rezidansa dönüştürülecek.

Bob Allies: Sembol yapılar tarih olacak!

Londra'da kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tanınan ünlü İngiliz mimar Bob Allies, tasarımın ikinci plana atıldığını aktardı. Allies, gelecekte sembol yapıların ortadan kalkacağını söyledi. 

Erol Tabanca, Bodrum'daki Queen Ada Hotel'i yazlık ev yaptı!

Türkmenistan'ın sembol yapılarını inşa eden, beş projesi Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Polimeks'in patronu Erol Tabanca, Bodrum'dan otel aldı. 22 odalı otel, Tabancı Ailesi'nin yazlık evi oldu.

Sembol İnşaat geleceğin projelerine imza atacak!

Astana'da şehrin simgesi olan birçok yapıyı hayata geçirdiklerini dile getiren Sembol İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Aytekin Gültekin, Kazakistan için uluslararası öneme sahip bu projede yer aldıklarını vurguladı.

Sembol Yapı Haberi

Sembol Yapı

Sembol Yapı Tasarım İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ömer Yıldırım tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Sembol Yapı Tasarım İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri.


Sembol Yapı Tasarım İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Sanayi Mahallesi, Selim Caddesi, Burçin Sokak,...