18 / 05 / 2024

Semiha Bilmez

Semiha Bilmez

Esda Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Tekstil ve Kırtasiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Semiha Bilmez tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi'nde kuruldu.

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syc Anka Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Semiha Yücel ve Yalçın Agırbaş ortaklığında kuruldu.

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Kırmızı et yemek artık hayal olacak! Kırmızı ete gelen zamlar nereye kadar devam edecek

Zamlar dur durak bilmez iken kırmızı et fiyatı Kurban Bayramı'ndan hemen sonraki hafta, ortalama 10 lira zamlandı. Bu artışın ise devam edeceği öğrenildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dikey mimarinin bedelini yeteri kadar ödedik!

ATO Congresium'da gerçekleştirilen "Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi"nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Gecekondulaşmanın ardından bitip tükenmek bilmez rant hırsıyla ortaya çıkan dikey mimarinin bedelini yeteri kadar ödedik." dedi.

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Van'da inşa edilen 1000 konutun hak sahibi belli oldu!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, İran merkezli deprem sonrasında yıkılan evler için inşa edilen 1000 konut için hak sahiplerinin belirlendiğini dile getirdi. 

İzmir'de kentsel dönüşüm ada bazında yapılmalı!

İZSİAD Başarı Hikayeleri Sohbetleri’nin bu haftaki konuğu Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve İZSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Güneş, "Bugün İzmir’in gündeminde olan kentsel dönüşüme ada bazında bakılmalı; ada dönüşmeli, parsel değil. Bu dönüşüm olursa onun adı kentsel dönüşüm olur" dedi.

Sesta İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Sesta İnşaat Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Semiha Akdağ tarafından kuruldu.

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Labotti Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Gürsoy ve Semiha Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi açıldı!

Kartal'da hayata geçirilen "Öğretmen Semiha Yıldırım Külliyesi ve Hicret Camisi" açıldı...

Van Özalp, Saray ve Gürpınar'daki 15 mahallede orta ve ağır hasarlı evler var!

Van Özalp'te 5.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, depreme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Van'da evi yıkılan ve ağır hasar gören vatandaşlara konut yapılacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, "Van merkezde veya İstanbul’da yaşayan ve evi deprem bölgesinde hasar gören bütün vatandaşlarımıza ev yapılacak" dedi...

Van'da gündem Erciş'in imar planları!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında imar ve şehircilik toplantısı düzenlendi. Toplantıda Erciş'in imar ve şehircilik konularının görüşüldü.

Semiha Bilmez Haberi

Semiha Bilmez

Esda Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Tekstil ve Kırtasiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Semiha Bilmez tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Eyüp, Çırçır Mahallesi, Güngören Caddesi'nde kuruldu. 


Esda Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Emlak Tekstil ve Kırtasiye İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT MALZEMELERİ  -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı,...