12 / 05 / 2024

sen gayrimenkul Ali Ekber Akgün

sen gayrimenkul Ali Ekber Akgün

Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün, 24 Aralık 2014 tarihinde, İstinye Bayırı Caddesi' nde otomobilinde vurularak öldürüldü. Peki, Sen Gayrimenkul kurucusu Ali Ekber Akgün kimdir?

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sen Pazarlama Gayrimenkul Anonim Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Burak Akmercan tarafından kuruldu.

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Onuk tarafından kuruldu.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan zam açıklaması: Maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmalı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, memur maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Ali Yalçın, maaş skalası ayarlanırken ince ayar yapılmasının gerektiğini vurguladı. 

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ali Yılmaz Turizm Seyahat Taşımacılık Nakliye Gıda Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Ali Ercan, SKY Gayrimenkul'ün tek ortağı oldu!

Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi uhdesinde bulunan 1.500.000 adet SKY Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi A.Ş. paylarını teşmil eden 1.Tertip 1 nolu pay senedi Ali Ercan'a devredildi.

Ali Ören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ali Ören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ören tarafından kuruldu.

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zohır Alrz tarafından kuruldu.

Ali İlhan AK, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali İlhan AK görevinden ayrıldı...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

sen gayrimenkul Ali Ekber Akgün Haberi

sen gayrimenkul Ali Ekber Akgün

Ali Ekber Akgün kimdir?

Ali Ekber Akgün, Sen Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kurucusudur. Aynı zamanda galerici olan Ali Ekber Akgün, 40 yaşında.


Ali Ekber Akgün, 24 Aralık 2014 tarihinde, İstinye Bayırı Caddesi'nde otomobilinde vurularak öldürüldü. 34 SEN 22 plakalı aracında kırmızı ışıkta bekleyen Ali Ekber Akgün, başka bir otomobilden inen şahıslar tarafından vuruldu. 


Sen Gayrimenkul

"Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ali Ekber Akgün tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım 2013 tarihinde kuruldu. 


Sen Gayrimenkul Danışmanlığı Kuyumculuk Menejerlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Sarıyer, Kireçburnu Mahallesi, Haydar Aliyev Caddesi, No:94/2"


Sen Gayrimenkul'ün sahibi Ali Ekber Akgün öldürüldü!Sen Gayrimenkul Danışmanlığı İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi...