21 / 05 / 2024

Senem Kılıç 2015 seçim beyannamesi

Senem Kılıç 2015 seçim beyannamesi

MHP İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, biriken ekonomik sorunların kalıcı çözümlerle ortadan kaldırılmasına talip olduklarını söyledi. Kılıç beyannamesinde kentsel dönüşüm ve sağlık turizmi gibi konulara yer verdi.

Maltepe Belediyesi 2015 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Maltepe Belediye Meclisi, Meclis Birinci Başkanvekili Ziya Hayırlıoğlu Başkanlığı’nda toplandı. Toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 2015 yılı faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

VitrA’nın ürünleri iF Tasarım Ödülü 2015'i aldı!

VitrA’nın porselen karo serileri Terra Nova ve Fango Mix, dünya çapında ürün ve tasarım kalitesi açısından mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü 2015’e layık görüldü.

Senem Kılıç seçim beyannamesinde kentsel dönüşüme yer verdi!

MHP İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, biriken ekonomik sorunların kalıcı çözümlerle ortadan kaldırılmasına talip olduklarını söyledi. Kılıç beyannamesinde kentsel dönüşüm ve sağlık turizmi gibi konulara yer verdi.

Kirada yıllık artış oranı Eylül 2015!

Kira süresinin yenilenmesi halinde, yeni kira dönemi için kira bedeline belli oranlarda zam yapılabiliyor. Yapılacak bu zam, mal sahibinin istediği oranda değil, kanunda belirtilen oranlarda uygulanıyor. İşte kirada yıllık artış oranı Eylül 2015..

Dükkan kira artış oranı Eylül 2015!

Borçlar Kanununa göre 2020 yılına kadar dükkan kiralarında sözleşmede yazan esaslara göre dükkan kiracısına yıllık zam yapılıyor. Peki, dükkan kira artış oranı Eylül 2015 nedir?

Kira artış oranı hesabı Eylül 2015 TÜFE - ÜFE!

Taşınmaz mal kiralamalarında taraflar arasında belli bir süreliğine kira sözleşmesi imzalanıyor. Kira sözleşmesi süresinin yenilenmesi halinde kiraya yıllık zam yapılıyor. Kira artış oranı hesabı Eylül 2015 TÜFE - ÜFE nasıl olur?

Yıllık kira artış oranı Eylül 2015!

Yenilenen kira sözleşmelerinde kira bedeline yıllık zam uygulanıyor. Yıllık kira artışı hesaplamaları, Borçlar Kanunu kapsamında belirtilen kurala göre yapılıyor. Peki, yıllık kira artış oranı Eylül 2015 nedir?

Kira enflasyon oranları Eylül 2015!

Kiracılık Hukukunun düzenlendiği Borçlar Kanunu gereğince kira döneminin yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor. Kira zammı, dönemin enflasyon oranlarına göre yapılıyor. İşte kira enflasyon oranları Eylül 2015..

Mardin'de oteller küçülüyor, projeler iptal ediliyor!

Mardin'de PKK eylemleri, turizme büyük darbe vurdu. Hedeflerde %80 kayıp yaşanan kentte, oteller küçülürken, projeler iptal ediliyor. Özgür Azad Güngör, "2015 kayıp yıl oldu, endişemiz 2016'yı da kaybetmemek" dedi.

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kılıçeren Gayrimenkul Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Duygu Eren ve Bülent Özgür Kılıç tarafından 80 bin TL sermaye ile 28 Temmuz 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Kira kontratı avukatlık ücreti 2015!

Kira kontratı kimi zaman bir avukat yardımı ile de hazırlanabiliyor. Bu hizmetten dolayı avukata belli oranlarda ödeme yapılıyor. Peki, kira kontratı avukatlık ücreti 2015 ne kadar?

Senem Kılıç: İzmir'i marka kent yapacağız!

MHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı ve ekonomist Senem Kılıç,"Milli üretim, milli marka, müli teknoloji, milli istihdam ve milli üniversite gibi dünya nezdinde bir markalaşan Türkiye ve İzmir yaratacağız" dedi.

Yenigün İnşaatı'ın acı günü: Tükez Kılıç vefat etti!

Yenigün İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Çamsan Entegre Ağaç Sanayi Yönetim Kurulu Üyesi R. Cihat Kılıç'ın annesi Tükez Kılıç, 28 Nisan 2015 tarihinde vefat etti..

Senem Kılıç 2015 seçim beyannamesi Haberi

Senem Kılıç 2015 seçim beyannamesi

MHP İzmir Milletvekili Adayı Senem Kılıç, ekonominin en büyük sıkıntılarından birinin 'orta gelir tuzağı' olduğuna dikkat çekti. Orta gelir tuzağının tanımını yapan Kılıç, "Orta gelir tuzağı, kişi başına düşen gelirin belli bir aralıkta sıkışması demek. Ne daha fazla üretim ne de tüketim var. Aslında bu durum katma değer üretmediğimiz için böyle. Güney Kore ile Türkiye 2000'lerin başında birbirine model ülke gösterilirdi. Türkiye tarım ve tekstilde büyümeyi seçerken, Güney Kore, katma değeri yüksek teknolojik ürünler ile büyümeyi seçti. Örneğin Güney Kore Ar-Ge çalışmalarına 40 milyar dolar yatırmışken; Türkiye sadece 8 milyar dolar yatırım yaptı. Sadece Samsung markasının Ar-Ge çalışmalarına harcadığı bütçe, tüm Türkiye'nin yaptığı toplam Ar-Ge yatırımından daha fazla. Biz Türkiye'yi orta gelir tuzağından kurtaracağız" diye konuştu.


Türkiye'de yaşanan en büyük...