10 / 05 / 2024

Şenol İbrahimağaoğlu kimdir

Şenol İbrahimağaoğlu kimdir

Ağaoğlu Şirketler Grubu Şantiyeler Muhasebe Müdürü Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Trabzon'un Of ilçesinde, ikindi namazının ardından defnedilecek.

Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Genel Müdürü Sertac Fuad Karaağaoğlu kimdir? Sertac Fuad Karaağaoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Sertac Fuad Karaağaoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?   İşte Sertac Fuad Karaağaoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu!

Alican İbrahimağaoğlu yeni şirket kurdu. Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Alican İbrahimağaoğlu tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Sertaç Karaağaoğlu kimdir?

Sertaç Karaağaoğlu, Akfen GYO'nun yeni genel müdürü oldu. Peki, Sertaç Karaağaoğlu kimdir? Bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emre Ağaoğlu İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Emre İbrahimağaoğlu kuruldu.

Ağaoğlu'nun acı günü: Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Şantiyeler Muhasebe Müdürü Şenol İbrahimağaoğlu vefat etti. Cenazesi bugün Trabzon'un Of ilçesinde, ikindi namazının ardından defnedilecek.

Ebru Hamzaoğlu kimdir?

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nda Dekorasyon Müdürü İç Mimar Ebru Hamzaoğlu kimdir? İç Mimar Ebru Hamzaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ebru Hamzaoğlu, hangi üniversiteden mezun oldu? İşte Ebru Hamzaoğlu...

Ömer Çamoğlu kimdir?

Mimar Ömer Çamoğlu, 1978’de kurduğu Çamoğlu Mimarlık firması ile Ağaoğlu Bakırköy 46, Dumankaya Trend - Kurtköy, Capital Hill - Kemerburgaz ve Aşçıoğlu Selenium Panorama gibi markalı projeleri tasarlamıştır. Peki Ömer Çamoğlu kimdir? İşte cevabı...

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ağaoğlu Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Şirketi kuruldu!

İstanbul Kadıköyde yer alan Ağaoğlu Mimarlık 90 bin TLye sahip bir şirket. Sermaye dağılımına göre; 30 bin TLsi Doruk İbrahimağaoğluna, 30 bin TLsi Enver İbrahimağaoğluna ve 30 bin TLsi ise Selçuk İbrahimağaoğluna ait

Ali Ağaoğlundan yeni şirket! Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkul A.Ş.!

Ağaoğlu NBH Uluslararası Gayrimenkul Yatırımı Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Ali İbrahimağaoğlu, Başkan Yardımcısı olarak Necati Bulak, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu ve Ramiz Aydaşgil görev yapacak

Ali Ağaoğlu vergi rekortmenliğinde 16ncı sıraya yükseldi!

Vergi rekortmenleri arasında iki inşaatçı da dikkat çekti. 2009da 36ncı sırada olan Ali Ağaoğlu (İbrahimağaoğlu) bu yıl listede 20 basamak birden yükselerek 16ncı sıraya yükseldi. Ağaoğlu, 6 milyon 54 bin lira vergi ödeyecek

Şenol İbrahimağaoğlu kimdir Haberi

Şenol İbrahimağaoğlu kimdir

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ve Yönetim başkan yardımcısı Hüseyin Ağaoğlu'nun halalarının oğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Şantiyeler Muhasebe Müdürü Şenol İbrahimağaoğlu bir kaza sonucu hayatını kaybetti.


Cenazesi 24 Ağustos 2015 Pazartesi (Bugün) Trabzon ili Of İlçesi Çalek Sıraağaç Köyü Merkez Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakiben aile kabristanına...