30 / 04 / 2024

şenyol kocaer

şenyol kocaer

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, Konutta Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun ertelenmesi vatandaşın yararına olduğunu belirtti.

Borsada bu hafta! En çok kazandıran ve kaybettiren hisseler...

Borsa İstanbul'da 22-26 Ocak tarihlerinde en çok kazandıran hisse yüzde 19,01 ile Kocaer Çelik'in olduğu kaydedildi. Türkiye İş Bankası (C) ise yüzde 2,17 ile en çok değer kaybeden firma oldu.

EGK Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EGK Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Bağcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kocaer ve Gizem Kocaer  tarafından kuruldu.

Chakra 5 yıl içerisinde 200 mağazaya ulaşacak!

Denizlili Kocaer Grubun şirketlerinden biri olan Chakra, 5 yıl içerisinde 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Kaputaş Plajı'na beton mu dökülüyor?

Antalya Kaş'ın bölgesine yer alan Kaputaş Plajı'na kepçe girdi. Kaş Belediyesi Başkanı Kocaer "beton dökülüyor" iddialarını yanıtladı. Kocaer "Bir gram beton dökmedik. 20 tonluk foseptik tankeri gömdük" dedi.

Enerji Kimlik Belgesi süresinin uzatılması vatandaşın yararına!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, Konutta Enerji Kimlik Belgesi zorunluluğunun ertelenmesi vatandaşın yararına olduğunu belirtti.

Halil Kocaer'den Hidayet Koyu açıklaması!

KAŞ Belediye Başkanı Halil Kocaer, Hidayet Koyu'yla ilgili açıklama yaptı.Başkan Kocaer, ilçenin eskilerinden Özden ailesine ait olan koyun baba Hidayet Özden'in ölümü sonrası çocukları Ali, Hatay ve Kemal Özden'e geçtiğini anlattı.

Özlem Şenyol: Plan değişikliklerinde kamu yararı olmalı!

Yüksek katlı yapıların bulunduğu Konak ve Bayraklı sınırlarında yer alan sahil ile iç kısımları kapsayan Alsancak Liman Arkası ve Salhane Bölgesi Halkapınar-Salhane Kesimi Uygulama İmar Planı iptal edildi.

İzmir'deki askeri alanlar lunapark mı olacak?

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, "Bu bölgeler yeşil ve sosyal donatı alanları olarak kullanılabilir. Hatta çocuklara dönük bir proje geliştirerek lunapark ve oyun alanları yapılabilir" dedi.

Halil Kocaer: Kaş Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ''Kaş merkezli imar planı yapılıyor. 2 yıldır yapılması planlanıyor. Adı var ama kendisi yok. Ortada sadece söylentiler var. Bu havaalanı yapılırsa, kaç kişi gelir? Havaalanı sadece ulaşım için yapılmıyor. Bunun stratejik önemi de vardır'' dedi.

Özlem Şenyol Kocaer: İzmir kentsel dönüşümde geç kalmadı!

Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, İzmir kentsel dönüşümünü değerlendirdi. Kocaer, “İzmir dönüşümde geç kalmadı, keşke köy olarak kalsaydı” dedi.

Kaş Belediye Meclisi'nin toplantısında imar görüşüldü!

Antalya’nın Kaş İlçesi Belediye Meclisi, Mart ayı olağan toplantısı yapıldı. Kaş Belediyesi Mart ayı meclis toplantısını Başkan Halil Kocaer başkanlığında yaptı. Toplantıya 25 meclis üyesinden 23’ü katıldı.

Antalya Kaş'ta turizm sezonu hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde turizm sezonuna hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Kaş Belediyesi'ndeki toplantıya Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Emniyet Müdürü Murat Şahin katıldı..

Kaş Belediyesi İmar Komisyonu üyelerini seçti!

Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, 1 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmaları Nisan ayı meclisinde anlatırken, meclisten çıkan kararların çoğunluğunun oybirliğiyle alındığına işaret etti.

şenyol kocaer Haberi

şenyol kocaer

Binaların enerji tasarruf seviyesi ve sera gazı salımının gösteren bir kimlik olan Enerji Kimlik Belgesi'nin (EKB) konut satışlarında tapu ile beraber ibraz edilmesi zorunlu hale geliyor. 2 Mayıs'ta yürülüğe konulması beklenen EKB uygulaması 1 Ocak 2020'ye ertelendi. Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer, 'Uygulamanın 1 Ocak 2020'ye ertelenmiş olması, 3 yıllık süreçte rayına oturmasına ve vatandaşların yeterli bilgiye sahip olmasına olanak sağlar' dedi. 


Enerji Kimlik Belgesi'nde süre uzatıldı!


Binaların enerji tasarruf seviyesi ve sera gazı salınımını gösteren bir kimlik olan Enerji Kimlik Belgesi'ni (EKB) tapu ile beraber ibraz etmesinin zorunlu hale getirildiği "Enerji Verimliliği Kanunu" 2 Mayıs 2007 tarihinde yayınlanmıştı. Kanun ilk yayınlandığında, 2011 yılı öncesinde inşa edilen binalarda oturan vatandaşlara bu belgeyi edinmeleri için 10 sene...