03 / 05 / 2024

SEPAŞ Enerji koronavirüsle mücadele

SEPAŞ Enerji koronavirüsle mücadele

Koronavirüsle mücadeleye destek veren SEPAŞ Enerji’den Akasya, Akbatı ve Akmerkez’in nisan sonuna kadar kiracılarından kira almama kararı geldi.

Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseliyor!

Dünyada bütün dengeleri değiştiren koronavirüsle sık sık gündeme gelen Çin'in kurtarmayı seçtiği gayrimenkul şirketlerinin hisseleri yükseldi.

San Francisco'da koronavirüsle zirve yapan evsizlik krizi çözülemiyor!

ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Francisco'da senelerdir çözülemeyen evsizlik probleminin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber zirve yaptığı, diğer bir taraftan COVID-19 salgını sebebiyle kentte konut inşasının yavaşladığı belirtildi.

Devlet işçinin yanında! Geçici işçinin hakları nelerdir?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele döneminde iş yoğunluğunun fazlalaştığı süreçlerde "geçici iş ilişkisi" hem işgücü ihtiyacını karşıladı hem de maliyetlerin düşmesini sağladı...

Ofisler koronavirüsle dönüştü!

Kovid-19 salgınıyla beraber çalışma sistemleri ve ortamları da dönüştü. Uzaktan çalışma ve hibrit çalışma modeli hayatlarımıza hızlıca girerken iş hayatında meydana gelen bu değişikliğin uygulanma oranları da gittikçe genişledi. 

Pandemi özel okul satışlarını artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte kapanan 938 özel okula yenileri eklendi. Satışa çıkan bazı okullar da öğrencileriyle beraber devrediliyor.

Esnafın dikkatine: Faizsiz destek başvurusunda son 3 gün!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında ekonomik açıdan sarsıntı yaşandı. Buna rağmen pandeminin getirdiği zorlu ekonomik şartlar ortadan kalkmaya başladı...

Ofisler yazlık evlere taşındı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte ofisler de yazlık evlere taşındı...

Milyonlara müjde! Ödemeler yarın yapılıyor!

Koronavirüsle mücadele kapsamında ekonomik tedbirler hataya geçirildi, bunlardan biri de nakdi ücret desteği. Nakdi ücret desteğinden binlerce kişi faydalanıyor. Her ay düzenli olarak hesaplara geçen nakdi ücret desteğinin mayıs ayı ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak ediliyor...

Milyonluk kira göçü başladı!

Koronavirüsle kalabalıktan uzak ve sakin yaşama olan talep arttı. Yaz aylarının da gelmesiyle beraber vatandaşlar yazlıklara akın etti. Yazlıkların fiyatları da gelen taleple doğru orantılı olarak uçuşa geçti.

Koronavirüsle yazlık evlerde ısı yalıtımının önemi arttı!

İZODER (Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği), Başkanı Levent Gökçe yazlık evlerde ısı yalıtımının önemiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Şehir hayatından kaçış arsa satışlarını patlattı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle müstakil yaşamlar ön plana çıktı, bu da arsa yatırımlarını oldukça artırdı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden kira müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında faaliyetlerini durduran esnaftan pandemi süreci bitene kadar kira ücreti almama kararı aldı. 

Pandemide Türkiye’de 85 bin 958 kişi daha milyoner oldu!

Ülkemizde yaklaşık olarak 17 milyon vatandaş devlet yardımına muhtaç şekilde yaşarken, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle geçen son bir senede toplam 85 bin 958 kişi milyoner oldu.

SEPAŞ Enerji koronavirüsle mücadele Haberi

SEPAŞ Enerji koronavirüsle mücadele

Küresel bir salgına dönüşen kovid-19 tehdidiyle mücadeleye toplumun her kesiminden destek gelirken, SEPAŞ Enerji’den Enerji Ticaret Derneği (ETD) koordinasyonunda, Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 bin TL’lik bağış ve Akasya, Akbatı ve Akmerkez’in nisan sonuna kadar kiracılarından kira almama kararı geldi.

SEPAŞ Enerji Enerji Ticaret Derneği (ETD) koordinasyonunda, Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 bin liralık bağış yaptı. Ayrıca SEPAŞ Enerji, Akasya, Akbatı ve Akmerkez’in Nisan ayı sonuna kadar kiracılarından kira almama kararı da aldı.

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na...