13 / 05 / 2024

seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi

seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, burada organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi kuruldu!

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Özbek tarafından kuruldu.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Tatoglu Az İnşaat Gıda Seracılık Ve Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatoglu Az İnşaat Gıda Seracılık Ve Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi Ramil Malıkov tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kelkit'te Hayvancılık ve Besi OSB kurulacak!

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Kelkit Hayvancılık ve Besi Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yapılan toplantı ilçe halkına umut ışığı oldu.

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB için ilk kazma vuruluyor!

Türkiye'nin uzay ve havacılık alanındaki projelerine ev sahipliği yapacak Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB için çalışmalar ay sonunda başlayacak.

Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas OSB kurulacak mı?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, burada organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Seydişehir'de Tarıma Dayalı İhtisas Organize Hayvancılık çalışmaları başladı!

Tutal, İhtisas Organize Hayvancılık Bölgesi olan Gökçehüyük-Taraşçı Mahalle sınırları içinde bulunan mera vasfındaki 425 hektar alan üzerinde Plana Esas Jeolojik-Jeoteknik çalışmaların başlatıldığını belirtti.

Ankara Uzay Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yer almak için müracaat eden firmaların, 60'ı bu hakka sahip olacak. Ankara Uzay ve Havacılık İhtisas OSB'de inşaat 2017'de başlayacak!

Mahmudiye jeotermal sera ihtisas bölgesi olmaya talip!

Eskişehir’in safkan Arap atı yetiştiriciliğiyle ünlü ilçesi Mahmudiye, jeotermal su potansiyeli ile sera ihtisas bölgesi olma yolunda ilerliyor. Ekolojik Tarımdan AŞ firmasının seracılık yatırımlarının 3 milyar euroluk bir büyüklüğe erişmesi bekleniyor.

Metro 34 İkitelli satılık!

Metro 34 İkitelli satılık ofis fiyatları metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor. Tek bloktan meydana gelen proje İkitelli Organize Sanayi Bölgesi üzerinde inşa ediliyor.

Ağrı Diyadin Tarıma Dayalı İhtisas OSB projesi halk toplantısı 2 Haziran'da!

Ağrı ili Diyadin ilçesi sınırları içerisinde Diyadin Jeotermal Turizm Seracılık ve Ticaret A.Ş tarafından yapılması planlanan Jeotermal Isıtmalı Tarıma Dayalı İhtisas (Sera) Organize Sanayi Bölgesi projesi halk toplantısı 2 Haziran'da.

seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi Haberi

seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi



Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Gürer Niğde Narlıgöl'de organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu.


Gürer, hazırladığı soru önergesinin Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer'in sorusu

"Niğde İli Narlıgöl 62 derece sıcak su kaynağından yararlanarak Tarım Bakanlığı destekli bölgede Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması düşünülmekte...