02 / 05 / 2024

seracılık kredisi

seracılık kredisi

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak piyasasındaki duyarlılık kötüleşiyor! Küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor!

Gündemden düşmeyen emlak piyasasındaki duyarlılık daha da kötüleşirken, küresel bankalar daha fazla ofis kredisi kaybına hazırlanıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi kuruldu!

Cotek İnşaat Turizm Tarım Seracılık Proje Yapım Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Özbek tarafından kuruldu.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Tatoglu Az İnşaat Gıda Seracılık Ve Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatoglu Az İnşaat Gıda Seracılık Ve Hayvancılık Dış Ticaret Limited Şirketi Ramil Malıkov tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas OSB kurulacak mı?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Narlıgöl'de seracılık ihtisas organize sanayi bölgesi kurulması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer, burada organize sanayi bölgesi kurulup kurulmayacağını sordu..

Konut kredisi talebi bankacılık sektörünü olumlu etkiliyor!

Bej Kitap Raporu'nda ev fiyatları ve satışlarının artmaya devam ettiği vurgulandı. Raporda, aynı zamanda yükselen konut kredisi talebinin ülkedeki bankacılık sektörünü olumlu etkilediği kaydedildi.

Concord İstanbul 2. Etap satılık!

Concord İstanbul 2. Etap satılık daire fiyatları minimum 338 bin 900 TL, maksimum ise 1 milyon TL olarak belirlendi. 11 bin 504 metrekare alan üzerinde yükselen projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Eclipse Maslak Business satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer-Maslak'ta inşa edilen Eclipse Maslak Business satılık ofis ve dükkanlardan meydana geliyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede satışlar devam ediyor.

Manzara Adalar Kartal Konutları satılık!

Manzara Adalar Kartal Konutları satılık daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede peşin ve banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 8 indirim imkanı sağlanıyor.

Manzara Adalar satılık daire fiyatı ne kadar?

Manzara Adalar projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. 2018 yılının Nisan ayında teslim edilecek olan Manzara Adalar satılık daire fiyatı ne kadar?

Bakırköy Semerkand Line satılık konut!

Bakırköy Semerkand Line satılık konut teslimleri 2016 yılının Eylül ayında gerçekleşecek. 214 tane konuttan meydana gelen projede banka kredisi ve firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

seracılık kredisi Haberi

seracılık kredisi

Örtü altı üretim (seracılık) konusunda Türkiye, Avrupa'nın ikinci, dünyanın ise dördüncü büyük ülkesi konumunda. Ticari anlamda ilk seralar 1950'li yıllarda Antalya'da kurulmaya başladı, sonrasında ise Ege ve Marmara'ya yayıldı. Ege'de İzmir ve çevresi, Marmara'da ise Yalova, en önemli sera merkezleri olarak sivrildi. Son dönemde jeotermal bölgeler olarak öne çıkan Denizli Sarayköy, İzmir Bergama, Afyon Sandıklı, Şanlıurfa, Ağrı gibi il ve ilçelerde modern seralar kuruluyor. Geleneksel seralar ise Balıkesir'den başlayıp İzmir, Muğla, Antalya, Mersin, Adana ve Hatay'a kadar uzanıyor. 2019 sonu itibarıyla Türkiye'de, 800 bin dekar alanda örtü altı tarım üretimi yapılıyor. Bunun 14 bin dekari, modern sera denilen topraksız üretim yapan teknolojik seralardan oluşuyor. Seralardan elde edilen yıllık gelir ise 10 milyar TL'ye yaklaşmış durumda. Türkiye'nin toplam bitkisel üretiminin...