10 / 05 / 2024

Şerafettin Sırmalı

Şerafettin Sırmalı

Pisa Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Cansız, Ayşenur Cansız ve Şerafettin Sırmalı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da Bahçelievler, Yenibosna, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Sözleşmeli personeller hemen bakın! Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte geçilebilecek o kadrolar!

Sözleşmeli personelin pozisyon unvanlarına karşılık gelen memur kadro unvanları, karşılaştırmalı şekilde liste olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Çok satan robot süpürgelerde en ucuz seçenekler! İşte 7 Ekim 2022 karşılaştırmalı fiyat listesi... 

Akıllı ev ürünlerinin başında gelen robot süpürgelerin en çok rağbet görenleri için fiyat karşılaştırması yaptık. Onları en ucuza bulabilecekleriniz adresler şunlar... 

Koronavirüs zenginlerin yaşamını değiştirdi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, İngiltere’de zenginlerin de yaşamını etkiledi. Varlıklı insanlar özel adalara ve mekanik havalandırmalı sığınaklara taşındı. Bölgede lüks gayrimenkul satışlarında patlama yaşandı.

Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşümü hızlandırmalıyız!

GYODER, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Depreme hazırlıklı olmak için kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırmalıyız" dedi...

Hakan Durmaz: Binalarda çelik yapı modeli yaygınlaştırmalı!

Karmod Genel Müdürü Hakan Durmaz, deprem gerçeğinin değiştirilemeyeceğini ancak tedbir almak için seçeneklerin olduğunu söyledi. "Güvenliğimiz için binalarımızda çelik yapı modelini yaygınlaştırmalı'' dedi.

Metropollerdeki çarpık kentleşme göz tırmalıyor!

Türkiye'de özellikle mega kentler estetik kaygısından uzak çarpık bir biçimde inşa edilirken ortaya çıkan kötü manzara da göz tırmalıyor. 

Edremit Kültür Merkezi inşaatında inceleme!

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ile birlikte Balıkesir’in Edremit ilçesinde hayata geçirilen "Edremit Kültür Merkezi" inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Edremit marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi almak için incelemeler yaptı. İlk olarak yapımı devam eden kültür merkezi ve kapalı spor salonu inşaatında incelemeler gerçekleştirildi. 

Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi!

Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı’nın girişimleriyle birlikte Edremit’in yurt sorunu çözüm bulacak. Kaymakan Ali Sırmalı Edremit'e 300 kişilik kız öğrenci yurdu müjdesi verdi. 

Salonda yemek bölümüne sınır!

Salonda yemek yemek için ayrılan bölümler sınırlanmalı. Peki salonda yemek bölümlerine ne kadar yer ayırmalıyız. Salon nasıl bölünmeli? İşte cevabı haberimizde...

Zonguldak'ın karayolu altyapısına yönelik 10 sorun mecliste!

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, Zonguldak İli'nin karayolu altyapısına yönelik çalışmalara ilişkin 10 soru hazırladı..

Süleyman Kaşıkçı: Emlakta dünyayı ayağınıza getiriyoruz!

Dünya genelindeki emlak ve inşaat projelerini internette karşılaştırmalı olarak tanıtan Frapis'in Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kaşıkçı, 'Artık Esenyurt'taki ev projelerini incelerken aynı anda Glasgovv Havalimanındaki bir otopark yatırım projesini incelemek mümkün' diyor.

Şerafettin Aşut: Mersin'de yatırım yapacak arsa yok!

Mersin İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İçel sanayi yatırımcısının arazi olmadığı için yeni yatırımlar yapamadığını ve beklediğini belirtti.

Şerafettin Sırmalı Haberi

Şerafettin Sırmalı

Pisa Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Cansız, Ayşenur Cansız ve Şerafettin Sırmalı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Pisa Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki düzenlemelere uygun olarak her türlü gayrimenkul edinmek, inşa ettirmek, taahhüt ve müteahhitlik işleri olup detayı aşağıdaki gibidir. A) Her türlü konut, işyeri ve ticarethane almak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar üzerine veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak veya yaptırmak, B) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt müteahhitlik ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, oteller tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, C)...