23 / 07 / 2024

Şerafettin Usta İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım

Şerafettin Usta İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Müdürü Şerafettin Usta, 2012 yılında atandığı bu görevinden önce Alt Yapı Hizmetleri Müdür Yardımcısı’ydı. Peki Şerafettin Usta kimdir? İşte cevabı...

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Erhan Usta'dan Kanal İstanbul için referandum çağrısı!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken bir öneride bulunan Usta, "Bu konu vatandaşa sunulmalı biz referandum yapılmasını talep ediyoruz" dedi.

Fatma Girik Bodrum'daki villasını satıyor!

Yeşilçam'ın usta isimlerinden Fatma Girik uzun süredir Bodrum'da yaşıyordu. İstanbul'a dönüş kararı alan Girik Bodrum'daki lüks villasını 32 milyon TL'ye satıyor.

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Realty İstanbul Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Elif Usta tarafından kuruldu.

Yapı Fuarı - TurkeyBuild Istanbul'da usta mimarlarla buluşma imkanı!

6 – 9 Nisan tarihlerinde 43. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak için sahip olduğu öncü platform özelliğini güçlendiriyor.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Usta mimarlar ve malzeme uzmanları 1-4 Nisan'da Yapı Fuarı'nda!

1-4 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, usta mimarları ve malzeme uzmanlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Erhan Usta: Kira stopajları sıfırlanmalı!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta yaptığı açıklamada, Verilen kredilerin ödenmesi konusunda da esnafı rahatlatmamız lazım. Kira stopajları mutlaka sıfırlanmalıdır. Bunlar bütçe dengelerini bozacak bir şey değildir" dedi.

Genco Erkal'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul desteği!

Usta sanatçı Genco Erkal, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul itirazları sebebiyle soruşturma açılmasına tepki gösterdi. 

İrfan Usta 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Pide ve lahmacun konseptiyle hizmet veren İrfan Usta, franchise vererek 2021 yılında 40 şubeye ulaşmayı hedefliyor. 50 bin TL giriş bedelinin alındığı şubeler için aylık ciro hedefi 150 bin ile 200 bin TL arasında değişiyor.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

Ömer Seyfettin’in sıra dışı hayatı ilk kez tiyatro sahnesinde!

Ödüllü yazar Kosta Kortidis'in usta kalemiyle sahne taşıdığı yeni tiyatro oyunu “Deli Şair Ömer Seyfettin”; büyük hikayecinin ölüm yıldönümü olan 5 Mart’ta İstanbul’da seyirci ile buluşuyor...

Bedri Usta'dan franchise fırsatı!

Türkiye genelinde 14 şubesi bulunan kebapçı Bedri Usta, hem yurt içinde hem de yurt dışında franchising yöntemiyle büyüyecek. Yeni açılacak şubeler için aylık minimum 450 bin ile 500 bin TL arasında ciro hedeflenirken kâr marjı ise yüzde 20 düzeyinde bulunuyor...

Şerafettin Usta İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım Haberi

Şerafettin Usta İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tesisler Bakım ve Onarım

Şerafettin Usta kimdir? 


Şerafettin Usta, 1962 yılında Trabzon’un Sürmene ilçesinde doğdu. Trabzon Lisesi’ni bitirdikten sonra 1985 yılında İTÜ Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 7 yıl serbest çalıştı. 1992 yılında Bahçelievler Belediyesi’nde memuriyete başladı.


Usta, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yapı İşleri Müdürlüğünde çalışmıştır.


2007 yılından itibaren Alt Yapı Hizmetleri Müdür Yardımcısı olarak görevini sürdürürken 02.05.2012 tarihinde Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü’ne atanan Şerafettin Usta, evli ve 2 çocuk babasıdır.


Şerafettin Usta ve İBB Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü iletişim bilgileri!


Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü


Adres: Kemalpaşa Mh. Atatürk Bulvarı  Zerrin Apt. No:48 Aksaray-Fatih

Telefon: 0212 455 25 80

Santral: 0212 455 25 81

Faks: 0212 455 26 15

E-mail:...