04 / 05 / 2024

seranit 36. yapı fuarı

seranit 36. yapı fuarı

Türkiye yapı sektörünün önde gelen şirketi Seranit Yapı Grubu, 24 - 28 Nisan 2013 tarihleri arasında 36’ncısı düzenlenecek Yapı Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Ege Yapı Ispartakule Modernyaka'da 399 bin lira peşinatla 36 aya varan vade!

Ege Yapı'nın Ispartakule'de inşa ettiği Modernyaka projesinden 399 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 36 aya varan vade imkanı sağlanan Modernyaka projesindeki konutların teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Sur Yapı Cevher'de hiç peşinatsız 36 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı imzası ile inşa edilen Ümraniye Cevher projesinde hiç peşinatsız 36 ay taksit imkanı sağlanıyor. İşte farklı ödeme planlarının sunulduğu Sur Yapı Cevher projesi ile ilgili detaylar...

Büyükçekmece'deki ölüm villalarında şok eden gerçek! 36 villa fazladan yapılmış!

Büyükçekmece’deki ölüm villaları dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Söz konusu ölüm villalarında 36 villanın fazladan yapıldığının bilgisine ulaşıldı. 

Dağ 36 Yapı Mimarlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağ 36 Yapı Mimarlık İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Tağrikulu tarafından kuruldu.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

Türkiye'de 3 yıl içinde 36 yeni cezaevi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası ile Resmi Gazete'de yayınlanmış olan 2022 senesi yatırım programlarına göre 36 yeni ceza infaz kurumu yapılacak. Yeni yapılacak olan ceza infaz kurumunun sonuncusu 2025 yılında bitecek. 

Antalya Korkuteli'nde tapuda 36 bin işlem yapıldı! 

Antalya Korkuteli Tapu Müdürü İsmail Kocaoğlu, 2020 yılında 36 bin 890 tapu işlemi yapıldığını dile getirdi. 

Markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapıldı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Haziran 2020 sonuçlarına göre, markalı konut satışlarının yüzde 6.36'sı yabancılara yapılırken, Mayıs ayında satışı gerçekleştirilen markalı konutların yüzde 50.08’i bitmemiş konut stoklarından oldu...

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 36,7 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ocak-Aralık 2018 dönemine ilişkin "yapı izin istatistikleri"ni açıkladı. Verilere göre, yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 36,7 azaldı.

Murat Kurum: 3 milyar 36 milyon lira kira yardımı yapıldı!

Bakan Kurum, "Bugüne kadar riskli yapı kira yardımı olarak 253 bin 581 hak sahibine 2 milyar 520 milyon lira, riskli alan kira yardımı olarak da 41 bin 200 hak sahibine 516 milyon lira olmak üzere, toplamda ülke genelinde 3 milyar 36 milyon lira kira yardımı yapılmıştır." dedi...

Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek!

4 blok şeklinde yükselen Babacan Yapı Yakuplu projesi 862 daire ve 23 ofisten meydana geliyor. Babacan Yapı Yakuplu projesi 36 ay sonra teslim edilecek.

Erzurum'da bir yılda 36 sulama tesisi yapıldı!

Belediyeciliği sadece yerel hizmetlerle değil kalkınma ekseninde de hayata geçiren Başkan Mehmet Sekmen’in direktifiyle il genelinde bir yılda 36 sulama tesisi yapıldı.

Seranit Oxicoat ile Ulusal Teknik Onay Belgesi aldı!

Yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle sektöre damgasını vurmaya devam eden Seranit Grup, yapı gereçlerinde geliştirdiği koku önleyici özelliği olan Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi almaya hak kazandı.

seranit 36. yapı fuarı Haberi

seranit 36. yapı fuarı

Geliştirdiği yaratıcı ürünlerle inşaat sektöründe fark yaratan Grup, Seranit ve Serra markalarının yanı sıra açık alandaki standında ise ‘Ekolojik Ürünler’ adı altında sunduğu inovatif ürünlerini de sergileyecek. 

Bugüne kadar pek çok inovatif ürünüyle inşaat sektörüne öncülük eden Seranit Yapı Grubu, bu yıl 36’ncı kez düzenlenecek Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle katılacak. 24 – 28 Nisan, 2013 tarihlerinde Büyükçekmece TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda iki ayrı stand alanıyla yer alacak Grup, Seranit ve Serra’nın yeni ürünlerinin yanı sıra ‘Ekolojik Ürünler’ kategorisinde geliştirdiği inovatif ürünlerini de sektör profesyonelleriyle buluşturacak.


7’nci Hall’deki Seranit Yapı Grubu standında, Seranit, ahşap ve beton gibi doğal malzemeleri yansıtan yeni Natura serisi karoları Wooden, Cement ve Stoneage’i sergileyecek. Genç seramik markası Serra’nın, daha önce Versace ve Impronta gibi İtalyan markalarına...