30 / 04 / 2024

Seranit Grup taşındı

Seranit Grup taşındı

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

Seranit Grup yeni binasına taşındı!

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup, yeni binasına taşındı.

İBB'nin Lunapark Gazinosu arazisini alması yargıya taşındı!

İBB Meclisi’nin CHP Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever, Vatan Caddesi üzerinde yer alan Lunapark Gazinosu'nun arazisi 370 milyon TL bedelle İBB tarafından alınmasını değerlendirdi. Konu yargıya taşındı.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Seranit Grup XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödül aldı!

Seranit Grup, Aquanit, Duostone ve Seravista Porselen Basamak ürünleriyle katıldığı XONE - Seramik Tasarım Yarışması’ndan 3 ödülle döndü.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Sinan Dereli Zorlu Center'daki dairesine taşındı!

Yıllardır Swissotel'in rezidans bölümünde oturan Sinan Dereli'nin geçen ay temelden 2 milyon dolara satın aldığı Zorlu Center'daki dairesine taşındı.Evinin dekorasyonunu da Bettina Machler yaptı.

Seranit Grup 2016’da İngiltere pazarına yönelecek!

2015’in Türkiye ve dünya konjonktüründe oldukça duraksamalı periyodların yaşandığı bir yıl olduğunu belirten Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, buna rağmen hedeflerin tamamını tutturduklarını belirtti.

Bitlis Tatvan'da afet konutlarına 15 yılda bir kişi taşındı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde hak sahipleri tarafından taşınılmayan afet konutları harabeye döndü. Yaşadıkları selde evleri yıkılan köy halkı için başka bir bölgeye yapılan 110 konuta 15 yılda sadece bir kişi taşındı.

Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu taşındı!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı Gelibolu Piri Reis Meslek Yüksekokulu yeni binasına taşındı. Bugüne kadar 4054 öğrencinin mezun olduğu okulun yeni binasına taşınması nedeniyle bir tören düzenlendi.

Gupse Özay Etiler'e taşındı!

Gupse Özay'ın hayatında bugünlerde büyük bir değişim var. Oyuncunun Barış Arduç ile yollarını ayırdıkları iddia edildi. Gupse Özay, ayrılık sonrası sevgilisiyle birlikte yaşadığı Cihangir'deki evinden Etiler'e taşındı.

Belen Emniyeti yeni binasına taşındı!

Antakya'nın Belen ilçesi Emniyet Amirliği, hizmet verdikleri binanın depreme dayanıksız çıkması üzerine kiralanan başka bir binaya taşındı. Yeni emniyet binasının inşaatına kısa sürede başlanacağı açıklandı.

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin Arnavutköy’e taşındı!

Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti Arnavutköy’de Boğaz manzaralı lüks bir ev kiralayarak birlikte yaşamaya başladı. ikili ‘Çalıkuşu’ romanının yazıldığı binanın üzerine inşa edilen Çalıkuşu Apartmanı’na taşındı.

Betül Demir aranjörün oturduğu siteye taşındı!

Son albümü “Sana N’olmuş” ile müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan Betül Demir, yeni albüm için hazırlıklara başladı. Betül Demir yeni albümü için aranjörün oturduğu siteye taşındı.

Seranit Grup taşındı Haberi

Seranit Grup taşındı

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından ve Türk seramiğinin dünyadaki en önemli temsilcilerinden Seranit Grup büyüyen ve genişleyen yapısına bağlı olarak, şirketin Mecidiyeköy’de bulunan genel merkezini, bütün birimleriyle birlikte Akabe Ticaret Merkezi Şişli’deki yeni ofisine taşıdı. 


Seranit Grup Hakkında

1993 yılında Türkiye’nin ilk teknik porselen üreticisi olarak yapı sektörüne adım atan Seranit Grup bugün, Eskişehir ve Bilecik’te bulunan fabrikalarında 18 milyon 500 bin metrekarelik üretim kapasitesiyle, Türkiye’nin bu alandaki toplam üretiminin yüzde 20’den fazlasını tek başına gerçekleştiriyor. Bu alanda toplam üretiminin yüzde 40’ini ihraç eden Seranit Grup, porselen yer ve duvar karoları konusunda dünyada da ilk üç önemli oyuncu arasında yer alıyor. 2012 yılında ise, Serra Seramik markası ile seramik sektörüne iddialı bir giriş yapan Seranit Grup, tasarım, kalite ve teknoloji konusundaki yaklaşımı...