26 / 07 / 2024

Seranit Oxicoat ulusal teknik onay belgesi

Seranit Oxicoat ulusal teknik onay belgesi

Yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle sektöre damgasını vurmaya devam eden Seranit Grup, yapı gereçlerinde geliştirdiği koku önleyici özelliği olan Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi almaya hak kazandı.

Seranit Oxicoat ile Ulusal Teknik Onay Belgesi aldı!

Yenilikçi ve kaliteli ürünleriyle sektöre damgasını vurmaya devam eden Seranit Grup, yapı gereçlerinde geliştirdiği koku önleyici özelliği olan Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi almaya hak kazandı.

Seranit Grup’a Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi ödülü!

Seranit Grup, 2014 yılında “ Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen ve Gelişen Şirketi” ödülüne layık görüldü ve Türkiye’de bu ödülü almaya hak kazanan tek şirket oldu.

Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması'nın sonuçları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Akdeniz Akademisi tarafından ilk kez düzenlenen “Tasarım Koridorları” ulusal fikir yarışmasının ödül töreni Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi ’nde (AASSM) gerçekleşti.

TOKİ'nin 7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması'na dava!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, TOKİ’nin düzenlediği, “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”na dava açtı. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Candan, yarışma şartnamesinin hiçbir yasal düzenlemeyi dayanak almadığını söyledi.

Seranit Porselen'in yeni tarzı: Zuccherino Marble!

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, her zevke özel seçenekler sunan karolarıyla fark yaratan mekanlara kapı açıyor. Zuccherino Marble modeliyle klasikten ve şıklıktan vezgeçemeyenlere hitap ediyor.

Wilo 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda son başvuru tarihi yaklaşıyor!

“WILO 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması”nda geri sayım başladı. Konusu, “Suya Yön Verenler” olarak belirlenen, amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açık olan yarışmada son başvuru tarihi 13 Eylül 2014.

Dündar Yetişener: Ulusal Bina Yönetmeliği ülkemizin en büyük eksikliği!

Türkiye IMSAD Başkanı Dündar Yetişener bina yapımı konusunda ülkemizde hissedilen en büyük eksikliklerden biri, ilgili tüm konuları içeren bir 'Ulusal Bina Yönetmeliği'nin olmamasıdır" ifadelerine yer verdi.

Dündar Yetişener: Bina yapımında en büyük eksiklik Ulusal Bina Yönetmeliği'nin olmaması!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Dündar Yetişener, bina yapımı konusunda Türkiye'de hissedilen en büyük eksikliklerden birinin ilgili tüm konuları içeren bir "Ulusal Bina Yönetmeliği"nin bulunmaması olduğunu bildirdi.

Seranit Porselen’den Doğallığın Yıldızı Fossil!

Doğanın eşsiz renk ve desenlerini şık tasarımlarıyla birleştiren Seranit Porselen, adını görünümünden alan Doğal Taş (Natural Stone) kategorisi ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Kaliforniya Yosemite Ulusal Parkı'nda yangın çıktı!

ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki Yosemite Ulusal Parkı'nda cumartesi gecesi çıkan yangın, paniğe neden oldu. Küçük bir kıvılcımla başladığı belirtilen yangında 15 bin kilometrekarelik alan kül oldu...

Seranit, İSO 500'de 380. sırada!

Seranit Yapı Grubu enerjiden gıdaya, demir-çelikten bilişime, inşaattan pazarlamaya kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren en büyük sanayi kuruluşlarının belirlendiği İSO ilk 500 listesinde yer almaya devam ediyor...

Toki ve Emlak Konut GYO ulusal mimari proje yarışması düzenliyor!

Toki ve Emlak Konut GYO, Ulusal Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Mimarlara ve mimarlık 4. sınıf öğrencilerine açık olacak yarışmada projeler 15 Ekim 2014 tarihine kadar teslim edilebilecek.

Ulusal Havza Yönetim Stratejisi yürürlükte!

Yüksek Planlama Kurulu kararında, Orman ve Su İşleri Bakanlığı koordinatörlüğünde ilgili bütün kurum ve kuruluşların görüşleri alınarak hazırlanan "Ulusal Havza Yönetim Stratejisi (2014-2023)"nin kabulüne karar verildiği belirtildi...

Seranit Oxicoat ulusal teknik onay belgesi Haberi

Seranit Oxicoat ulusal teknik onay belgesi

Yapı sektörünün köklü kuruluşlarından Seranit Grup, geçtiğimiz yıllarda yapı gereçleri alanı için geliştirdiği koku önleyici özelliğine sahip Oxicoat ürünü ile Ulusal Teknik Onay (UTO) Belgesi aldı. Bilecik, Ankara ve Tarsus fabrikalarında gerçekleştirilen üretim kontrol denetimleri ve ürüne özel olarak uygulanan performans deneyleri neticesinde elde edilen UTO Belgesi, Oxicoat’un standart ürünlerden farklı, yenilikçi bir ürün olduğunu kanıtlamış oldu.


“Global markaya dönüşüm süreci yaşıyoruz”

Uzun çalışmalar neticesinde geliştirdikleri ürünün, koku önleyici özelliği ile, piyasadaki diğer alçı ürünlerinden farklı olduğunun Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yapılan adsorpsiyon deneylerle kanıtlandığına dikkat çeken Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, “Pazar lideri olduğumuz Seranit Porselenin yanı sıra Serra Seramik, Vanucci Mutfak & Banyo ve Seranit Yapı Gereçleri markalarıyla harika işler başarıyoruz. Seranit Grup olarak son bir yıl içinde...