28 / 04 / 2024

serçe dizisindeki villa kimin

serçe dizisindeki villa kimin

Serçe Sarayı dizindeki aylık 70 bin TL kira ödenen villanın sahibi ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna çıktı.

ASCE GYO'dan Gaziantep'e yeni villa ve konut projesi! İmzalar atıldı!

ASCE GYO, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçireceği yeni projesi için kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

Geokot Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geokot Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Yasir Serçe ve Halil Serçe ortaklığında kuruldu.

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Hafriyat Ayakkabı Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Serçe tarafından kuruldu.

Botanika Bahçeşehir projesiyle 374 yeni konut ve 14 villa geliyor!

Botanika Bahçeşehir projesi için düğmeye basıldı. Projede 374 adet konut ve 14 adet villa yer alacak. İşte detaylar...

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aytaç Serçe Tarım Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de Ahmet Altuğ Serçe ve Görkem Serçe ortaklığında kuruldu.

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Selin Serçe Yılmaz Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Selim Serçe Yılmaz tarafından kuruldu.

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş25 Teknik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Şerafettin Serçe tarafından kuruldu.

Sahil bölgelerindeki satılık konut ilanları arttı!

Son 20 senede başta İngiliz ve Almanlar olmak üzere binlerce Avrupalı; Alanya, Fethiye, Bodrum ve Didim gibi Akdeniz ve Ege kıyılarındaki gözde turizm bölgelerinde konut ve villa satın aldılar. Özellikle Kovid-19 salgını sürecinde “İngiliz’den satılık eşyalı villa” ilanları çoğaldı.

Okan Kemal Kitapçı ve eski eşi arasında villa krizi!

Ender Çikolata’nın eski sahibi Okan Kemal Kitapçı ile eski eşi Jülide Dinç, arasında villa krizi yaşanıyor. Jülide Dinç Tarabya'daki villanın yüzde 50'sinin kendisine ait olduğunu öne sürerek Kitapçı'ya dava açtı. 

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Villa Emlak Eğitim Turizm Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Kenıfatı ve Mohammed Hamıd Al-Nejadı tarafından kuruldu.

Acar Vadi projesinde bahçe kat villalar satışta!

İstanbul Acarkent'te konumlanan Acar Vadi projesinde bahçe kat villa ve daire alternatifleri satışa sunuldu. 

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

serçe dizisindeki villa kimin Haberi

serçe dizisindeki villa kimin

Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı Serçe Sarayı' adını veren Serçe karakterinin oturduğu lüks villa, ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna'nın villası çıktı.


Yapım şirketi, görkemli eve her ay bir servet ödüyor.


Zekeriyaköy'deki villa, kira bedeliyle saraylara bile taş çıkarıyor. Oğlu İdo Tatlıses'le birlikte Miami'de İbrahim Tatlıses'in yanında bulunan Tuna'ya yapım şirketi aylık 70 bin TL kira bedeli ödüyor.


İstinye'de oturan Tuna, kullanmadığı evini sık sık dizilere kiralıyor.


Derya Tuna ve oğlu İdo Tatlıses, İbrahim Tatlıses'in tedavisi bitene kadar Miami'de kiraladıkları evde kalacak.