07 / 07 / 2024

Serdal Koku

Serdal Koku

Marsal Yapı Turizm İnşaat Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Javanshir Mammadov, Serdal Koku tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Güneşli'de kuruldu

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Samsung RT46K6000WW-TR Çift Kapılı Buzdolabı kaç TL? 24 Şubat 2023 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000WW-TR no frost buzdolabı yiyecekleri uzun süre taze tutan ve koku oluşumunu engelleyen teknolojisi, dondurucu bölümünü soğutucuya çeviren moduyla dikkat çekiyor. Peki Samsung RT46K6000WW-TR kaç litre, en ucuz nereden alınır? İşte detaylar... 

Vestel rafine su arıtma cihazı kaç TL? Özellikleri neler? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Doğal olarak arıtılmış sağlıklı su tüketmek isteyenler için Vestel su arıtma cihazı ile karşımıza çıkıyor. Cihaz;  klor filtresi,ön karbon filtresi ve ters ozmoz filtreleri ile kötü tat,koku,bakterileri yok ediyor. Cihazın diğer özellikleri neler ?

Hızlı dondurma teknolojisine sahip Arçelik buzdolabı gıdalarınızı aylarca muhafaza etsin! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Yiyeceklerim uzun süre buzdolabında bozulmadan kalsın diyenler için Arçelik, koku önleme sistemi ve gıdaları  gün ışığından korumak için gelişmiş teknolojisiyle buzdolabı arayışı içinde olanların karşısına çıkıyor. 

Arçelik'ten koku yapmayan buzdolabı serisi. 21 Ekim 2022 fiyat listesi...

FullFresh+ teknolojisine sahip buzdolapları, aynı zamanda kombi tipi. Yeni buzdolaplarının fiyatları ve özellikleri şöyle...

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Yıldız ve Serdal İlidi ortaklığında kuruldu.

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kut tarafından kuruldu.

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Bentürk ve Serdal Birdal ortaklığında kuruldu.

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Serdal Mühendislik İnşaat Gıda Petrol Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Kutluk tarafından açıldı.

Serdal Koku Haberi

Serdal Koku
Marsal Yapı Turizm İnşaat Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Javanshir Mammadov, Serdal Koku tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. Marsal Yapı Turizm İnşaat Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Marsal Yapı Turizm İnşaat Emlak Müşavirliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Güneşli, Bağlar Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:8 Kat:1 Daire:12....