15 / 05 / 2024

Serdal Kuyucuoğlu chp

Serdal Kuyucuoğlu chp

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Peki, Serdal Kuyucuoğlu kimdir? Serdal Kuyucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Serdal Kuyucuoğlu...

CHP’li Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ilk evim kredisi eleştirisi: Hayal oldu!

CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, dar gelirli yurttaşların ev sahibi olması için açıklanan ‘İlk evim kredisi’ni eleştirerek, "Hayal oldu" dedi.

Yüksek kiralar ödeyenler dikkat! Seçim öncesinde açıklandı!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı olarak Suriyeli mültecilerin ülkelerine geri gönderilmesinin, kira sorununun çözümüne katkı sağlayabileceği görüşünü dile getirdi.

Bakan Kasapoğlu’ndan son dakika KYK borçları açıklaması! KYK borçlarında faizler silinecek mi?

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Faize en karşı olan biziz" iddiasında bulundu. Peki KYK borçlarına dair iki formül ne? KYK borçlarının faizi silinecek mi? İşte detaylar...

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan yüksek dolar çıkışı: Derhal kaldıracağız

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ülkede yaşanan enflasyonun artmasındaki en belirgin sebep olan döviz kurundaki yükselişi durdurmak için alınması gereken tedbirleri açıkladı. Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde dolarla ilgili atılacak adımın olağanüstü faizi kaldırmak olduğunu söyledi.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiasına yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ihale iddiası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Adil Karaismailoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Havalimanı yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Havalimanını ile ilgili sorusuna yanıt verdi. İşte o yanıt...

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken Kanal İstanbul açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın davetinin ardından Malatya'ya gitti. Ekrem İmamoğlu burada Kanal İstanbul'la ilgili konuştu.

Adil Karaismailoğlu'ndan İBB'ye metro eleştirisi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CHP’nin idaresinde olan  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin tamamlanması gereken metro çalışmalarını henüz bitiremediğini belirterek, “İBB hiçbir şey yapmıyor. 2 senedir yatıyorlar” diye konuştu.

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu boş fuar binasını sahra hastanesi olarak mı gösterdi? 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Adana'daki bu kez boş fuar binasını “örnek sahra hastanesi” olarak mı gösterdi?

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Bir ihale yapıldı. Biz bu ihalenin de hele hele bu süreçte doğru olmadığını, böyle bir fırsatçılığın Türkiye'nin çıkarlarıyla da bağdaşmadığını ifade ettik." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Kanal İstanbul çağrısı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ile ilgili olarak, "Kanal İstanbul hayalinden vazgeçmeleri lazım. Oraya vereceğiniz 80-90 milyar lirayı getirin başka bir yerde harcayın" dedi.

Serdal Kuyucuoğlu chp Haberi

Serdal Kuyucuoğlu chp

Serdal Kuyucuoğlu kimdir?

İnşaat Mühendisi ve Ulaştırma Uzmanı Serdal Kuyucuoğlu, CHP Mersin Milletvekili Adayı oldu. Serdal Kuyucuoğlu özgeçmişini şu şekilde anlatıyor;


"Tarsus doğumluyum. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) lisans mezunuyum. Akademik kariyerim için yine aynı üniversitede yüksek yaptım. İnşaat yüksek mühendisi ve ulaştırma uzmanıyım. 


Bir yıla yakın dil eğitimim için Almanya’da bulundum. İngilizce ve Almanca biliyorum. Okul sonrası Mersin’e geldim. Serbest mühendis olarak çalıştım. Devletle işim olmadı.  Sürekli özel çalıştım. 


Öğrencilik dönemimde zap suyunda köprü yapmayla devam eden, Mersin’e geldikten sonra da kent konseyi genel sekreterliği Mersin Ticaret ve Sanayi Odası(MTSO)’da 9 yıl yönetim kurulu başkan yardımcılığı yaptım.


Şuanda da yardım ve iyilik vakfı yönetim kurulu...