24 / 07 / 2024

Serdal Özkoç

Serdal Özkoç

Miskin Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirket, Abdurrahman Yüzbaşıoğlu ve Serdal Özkoç ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Zeytinburnu, Veli Efendi Mahallesi'nde kuruldu.

Serdal Adalı: Beşiktaş'a tarihi bir tapu kazandıracağız!

Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı, Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Serdal Adalı açıklamasında Beşiktaş'a tarihi bir tapu daha kazandıracaklarını dile getirdi.

Serdal Adalı: Beşiktaş Gayrimenkul Projesi'nin imzaları da sözleşmeleri de var! 

Beşiktaş Kulübünün başkan adaylarından Serdal Adalı, Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile ilgili konuştu ve bu projenin siyah-beyazlı kulübün geleceği olduğunun altını çizdi. Adalı, projenin imzalarının da sözleşmelerinin de olduğunu belirtti ve seçilir seçilmez tapuların alınacağını söyledi. 

Beşiktaş Kulübü'nden İstanbul Havalimanı'na komşu 'Beşiktaş Gayrimenkul Projesi' geliyor!

Beşiktaş Kulübü başkan adayı Serdal Adalı kulübün borcunu İstanbul Havalimanı'na yakın mesafede yer alacak Beşiktaş Gayrimenkul Projesi ile kapatacaklarını açıkladı.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Fikret Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Fikret Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 200.00.000,00 TL bedeli ile Özkoçak Gayrimenkul Ticeret Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Özkoçak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 milyon TL sermaye bedeli ile Nazlım Suna Öz tarafından kuruldu. 

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde 360 ay taksit ve peşinatsız ödeme fırsatı geliyor mu? Kanun teklifi resmen verildi!

CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Engin Özkoç imzasıyla Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığına sunuldu. İşte o kanun teklifi ile ilgili tüm ayrıntılar...

Damacana suya da zam geldi! İşte yeni fiyatlar…

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, damacana su fiyatlarına zam geldiğini duyurdu.

CHP'den kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması talebi!

CHP, kira artışlarıyla ilgili Meclis araştırması açılmasını talep etti. CHP Grup başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç imzasını taşıyan önergede, kirada oturan dar gelirli vatandaşların kira artışları sebebiyle ekonomik krizi daha fazla hissetmeye başladığı belirtildi.

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santra Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Hasan Yıldız ve Serdal İlidi ortaklığında kuruldu.

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geomak Zemin İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kut tarafından kuruldu.

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Komo Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Behiç Bentürk ve Serdal Birdal ortaklığında kuruldu.

Serdal Özkoç Haberi

Serdal Özkoç

Miskin Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirket, Abdurrahman Yüzbaşıoğlu ve Serdal Özkoç ortaklığıyla 12 bin TL sermaye ile 2 Mart'ta Zeytinburnu, Veli Efendi Mahallesi'nde kuruldu. 


Miskin Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketmotorlu veya motorlu taşıt imalatını alımı satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. Şirket her türlü aracı kiraya vermek kiralamak ve bu faaliyeti için işyerleri açmak. Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak. Otomotiv sektörü ile ilgili her türlü mekanik, elektrikli, elektronik motor ve bütünleyici aksamını ve diğer tüm işlevli aksesuarlarını her türlü yedek parçalarını imal etmek, ettirmek, almak, satmak, ihracatını ve ithalatını yapmak. Her türlü oto direksiyonu imalatı, ithalatı, ihracatı ve alım satımı. Motorlu kara nakil...