10 / 05 / 2024

Serdar Gökhanın aldığı mezar

Serdar Gökhanın aldığı mezar

‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken oyuncu Serdar Gökhan'ın 150 bin TL'ye mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

Kadın yatırımcılar konutu güvenli liman olarak görüyor! 2023'te kadınlar 401 bin 933 konut satın aldı!

Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde kadınlara yapılan konut satış sayıları hakkında bilgiler veren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye genelinde 2023 yılında, kadınlar yüzde 32,8 pay ile 401 bin 933 konut satın aldı.

Özak GYO, Duyu Göktürk'ün ruhsatını aldı! Göktürk'e 141 konutluk yeni proje geliyor!

Özak GYO İstanbul Göktürk'te hayata geçirilecek olan Duyu Göktürk projesinin ruhsatını aldı. İşte ayrıntılar... 

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin eski eşi futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca'dan arsa satın aldı.

Adele, Ayşe Gülnev Sutton'un evini satın aldı!

İngiliz şarkıcı Adele kiralık oturduğu Sultan 5. Murad’ın torunu Ayşe Gülnev Sutton’un 13 odalı malikanesini 7 milyon sterline satın aldı. 

Nazan Şoray Ohio'dan göl evi satın aldı!

Türk sanat müziğinin başarılı isimlerinden Nazan Şoray gayrimenkul yatırımına yöneldi. Şoray Amerika'nın Ohio eyaletinden göl evi satın aldı.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Serdar Bilgili  '530 Broadway' binasını 386 milyon dolara satın aldı!

İş insanı Serdar Bilgili ile ABD'li ortağı Michael Shvo yatırımlarına devam ediyor. Bir yılda yaklaşık 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Serdar Bilgili ile Michael Shvo, mart ayında Jeff Sutton ve Joe Sitt'in sahibi olduğu '530 Broadway' adlı binayı 386 milyon dolara satın aldılar...

Serdar Gökhanın aldığı mezar Haberi

Serdar Gökhanın aldığı mezar

Son yıllarda peş peşe oynadığı ‘Diriliş Ertuğrul’ ve 'Mehmetçik Kut'ül Amare' dizileriyle dikkat çeken Yeşilçam'ın usta oyuncusu Serdar Gökhan'ın mezar yeri aldığı ortaya çıktı.

Posta gazetesinde yer alan habere göre, bir süre Amerika’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönen oyuncu Serdar Gökhan (71), 2005 yılında kendisinden 33 yaş küçük Şükran Gökhan’la evlenmiş ve oğlu Alperen’i kucağına almıştı.

Yoğun bir tempoda çalışan usta oyuncunun geçen günlerde Zincirlikuyu Mezarlığı’ndan mezar yeri satın aldığı iddia edildi.


DAİRE FİYATINA MEZAR

Serdar Gökhan’ın 4 kişilik mezarlık için mini bir daire fiyatı yani 150 bin TL ödediği...