02 / 05 / 2024

Serdar Ortaç proje reklamı

Serdar Ortaç proje reklamı

Serdar Ortaç’ın başına 3 hafta önce talih kuşu kondu. Ortaç, Göl Evleri diye tanıtılacak projenin reklam filminden 2 villa kazandı.

TOKİ'den İstanbullulara Şubat 2024 müjdesi! 1.781 konutluk 3 yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, mega kent İstanbul'da da 1.781 konutluk 3 yeni proje inşa edecek. İşte o projeler...

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Aksaray projesi için beklenen tarih geldi! 94 konutluk yeni proje bugün ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilindeki dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aksaray'da 94 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gürel ve Serdar Güray Oktay ortaklığında kuruldu.

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Güray Oktay tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Serdar Ortaç 82 milyon TL değerindeki villasını satıyor!

Şarkıcı Serdar Ortaç, 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu 82 milyon TL değerindeki, İstinye'deki villasını satışa çıkardı.

Bakan Kurum’dan orta gelirli aileler için ucuz konut müjdesi! Canlı yayında açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ projeleri ile ilgili olarak canlı yayında soruları yanıtladı. Bakan Kurum, orta gelirli kişiler için yakında yeni bir proje olacağını açıkladı. İşte detaylar…

Markalı konutlarda beklenen kampanya başladı! İşte İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 25 Ekim tarihinde orta ve üst gelir grubunu konut sahibi yapmak için kampanya hazırlığındayken, bazı konut şirketleri süreci erken başlattı. İşte konut projelerindeki o kampanyalar ve İstanbul'daki 3 kampanyalı proje!

Bilginler Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilginler Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Süleyman Serdar Bilgin tarafından kuruldu.

Serdar Ortaç proje reklamı Haberi

Serdar Ortaç proje reklamı


Serdar Ortaç’ın eşi Chloe son 1 yıldır Amerika-Miami’den ev istiyordu. Serdar Ortaç ise “Chloe’nin istediği ev biraz pahalı geldi. O kadar nakit param yok. Artık daha çok konser veririm, biraz da kredi çekerim” demişti.


Merkezi İstanbul’da bulunan, Amerika- Orlando’da inşaat işine giren bir Türk firması pop yıldızına şöyle bir teklifte bulundu: “Eşinizle birlikte reklam filmimizde oynayın. Size para yerine göl manzaralı 2 adet villa verelim.”


GÖL MANZARALI SİTEDE 1300 VİLLA VAR

Ortaç toplam 600 bin dolar (2 milyon 220 bin TL) değerindeki 2 villayı reklam filmi karşılığında kabul etti. 3 oda, bir salon, mutfak, banyo ve bahçeden oluşan ‘Göl Evleri’ diye tanıtılacak olan bin 300 villalık site Türkiye’de satışa sunulacak.

Reklam görüşmeleri için eşi Chloe ile Amerika’da bulunan Serdar Ortaç projenin tanıtım davetinde...