05 / 05 / 2024

Serdar Şen

Serdar Şen

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Temmuz'da kuruldu.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Serdar Sümer kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Çalık Grubuna bağlı Türkiye'nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası konumundaki Aktifbank'ın Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Serdar Sümer kimdir? Kaç yaşında?  Serdar Sümer daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Sümer'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Sümer`in hayatına dair merak edilenler.

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü en fazla ihracatı ABD ve İsrail’e yaptı!

Türk Yapı Malzemeleri Sektörü Başkanı Serdar Urfalılar, en fazla ihracat yapılan ülkelerin ABD, İsrail, Almanya, Irak ve İngiltere olduğunu söyledi.

Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak!

Rönesans Holding Mühendislik Grup Başkanı Serdar Binzet yaptığı açıklamada, "Başakşehir Şehir Hastanesi dünyanın en büyük sismik izolatörlü binası olacak" dedi.

Galataport, İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak!

"Şu dönemde Galataport projesini yapıyorsunuz Doğuş Grubu’yla. Günde 2-3 gemi gelirken İstanbul’a, artık kruvaziyer turizm bitiş noktasına geldi. Biz ne yaptık? diyor musunuz?" sorusuna İş adamı Serdar Bilgili, "Galataport İstanbul’un en değerli projelerinden biri olacak" dedi.

Serdar Ortaç: Evlerimi sattım, borçlarımı ödedim!

Bir dönem kumar tutkusu nedeniyle mali krize düşen Serdar Ortaç, durumu toparladığını söyledi: Ortaç “Evlerimi sattım, borçlarımı ödedim. Sadece bir evim, bir de vergi borcum kaldı.” dedi.

Serdar İnan: İnşaat sektörü için bu yıl çıkış yılı olacak!

Bu yıl inşaat sektörünün yükselişe geçeceğini belirten Serdar İnan, “Türkiye’de 7 senede bir piyasa daralır. 1994, 2001, 2008, 2015 böyle oldu. Geçen yıl zor geçti, bu yıl çıkış yılı olacak. 2022’ye kadar tam gaz gidebiliriz” dedi.

Serdar Bacaksız: 3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor!

Limak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Bacaksız,"3. Havalimanı eleştirileri bizim şevkimizi kırmıyor. Aksine projeyi eksiksiz tamamlayıp en güzel cevabı vermek istiyoruz. Amacımız, 'Türkler yapmış' dedirtmek" dedi.

İzmit Serdar Mahallesi'nde tapular sahiplerini bekliyor!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar mahallesinde yapılan şuyulandırma çalışması tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından hak sahiplerinin tapuları da hazırlandı.

İzmit Serdar Mahallesi sakinlerine tapu müjdesi!

İzmit Belediyesi tarafından Serdar Mahallesi’nde yapılan şuyulandırma çalışmasını tamamlandı. Tapuda Arızlı-Serdar Mahallesi Yazıcıoğlu Sokak olarak geçen bölgedeki şuyulandırmanın ardından 157 hak sahibinin tapuları da hazırlandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılacak

Devlet Hava Meydanları işletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanına ikinci pist yapılması için geçen yıl yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firması ile sözleşme imzalanacağını belirtti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2'nci pist mi geliyor?

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, YSE Yapı ile Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist için sözleşme imzalanacağını söyledi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yolda!

DEVLET Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pist yapılması için geçen yıl yapılan ihaleyi kazanan YSE Yapı firmasıyla sözleşme imzalanacağını belirtti.

Serdar Şen Haberi

Serdar Şen

Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Şen tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. 


Yeditepeli İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Elektrik Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...