25 / 05 / 2024

Serhan Ceyhan mimarlık

Serhan Ceyhan mimarlık

Mimar Serhan Ceyhan kimdir? Serhan Ceyhan, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Serhan Ceyhan, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Serhan Ceyhan...

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

777 Mimarlık İnşaat Proje Sanayi Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Serhan Günay tarafından kuruldu.

Hanrat Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Hanrat Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Serhan Yavuz ve Murat Kılıç ortaklığında kuruldu.

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

1h1m Yapı İnşaat Mimarlık Yatırım Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Figen Hoşver ve Emin Serhan Meriç  tarafından kuruldu.

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Ceyhan Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ceyhan tarafından kuruldu.

Icg Mimarlık Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Icg Mimarlık Ve Otelcilik Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Ceyhan Gönen tarafından kuruldu. 

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn On Mimarlık Stand Tasarım Ve İç Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Serhan Kızılkaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Bee İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bee İnşaat Mimarlık Anonim Şirketi Serhan Pala Algiray tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Mahmut Ceyhan, Muahmmed Emin Ceyhan ve Yunus Emre Ceyhan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Serhan Ceyhan kimdir?

Mimar Serhan Ceyhan kimdir? Serhan Ceyhan, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Mimar Serhan Ceyhan, hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Serhan Ceyhan...

Senkron Mimarlık Proje Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Senkron Mimarlık Proje Hizmetleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceyhan, Kenan Kaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Haziran'da kuruldu.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Serhan Ceyhan mimarlık Haberi

Serhan Ceyhan mimarlık

Serhan Ceyhan kimdir?

Mimar Serhan Ceyhan, 1962 Sivas' ta doğdu. 1983 yılında İ.T.Ü. Mimarlık Fakültesi' nden mezun oldu. 1984 'te Ankara'da mimar Necdet Beşbaş ile Çizge Mimarlık Bürosu'nu kurdu. 1985'ten sonra proje çalışmalarını İstanbul'da devam etti. 


1985-1988'de M.S.Ü. Restorasyon Anabilim dalında yüksek lisans yaptı.1990-1992'de Bayındır A.Ş.'de tasarımcı mimar olarak çalıştı.


1992-1996 yılları arasında Miar Mimarlık Ldt' de Mutlu Çilingiroğlu ile birlikte çalıştı.1996 yılında Arte Mimarlık Ltd Şti'nde mimarlık olarak kurucusu olduğu şirket 2010 yılından itibaren SERHAN CEYHAN MİMARLIK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. olarak isim değiştirerek faaliyetlerine devam etmektedir. 


Alışveriş Merkezleri, ofis ve konut binaları, marinalar, çok amaçlı merkezler, otel, kamu binaları, büyük marketler, fabrika ve depolama tesisleri gibi endüstriyel yapılara ait mimari projelerin hazırlanması, keşif-maliyet hesapları ve şantiye kontrollüğünün yapılması gibi hizmetleri...