19 / 05 / 2024

Serik anaokul projesi

Serik anaokul projesi

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

TOKİ Antalya Serik projesiyle tam 357 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Antalya Serik projesi yarın ihaleye çıkıyor. Serik TOKİ projesinde 357 yeni konut yer alıyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi yükseliyor.

Antalya Serik Kültür Merkezi inşaatı yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı süren Serik Kongre ve Kültür Merkezi Projesi'nin inşaatı devam ediyor.

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

Serik Cuma Pazarı'na yeni proje!

Atalya Serik'te yapılacak Cuma Pazarı'nın yeni projesi tanıtıldı. Başkan Ramazan Çalık, "Bu pazarımızdan sonra Serik'e Turizm Pazarı'nı da kazandıracağız. 2-3 ay içerisinde işlem ve ihaleleri bitirip Cuma Pazarı projemizi de 6 ay içinde hizmete açacağız" dedi.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Antalya Büyükşehir'den Serik'e Toptancı Hal projesi!

Büyükşehir Belediyesi, Serik'in Yukarıkocayatak Mahallesi'nde Toptancı Hal yapacak. Dev projenin 5 ve binlik planları yapılırken 2017 yılında projenin startı verilecek

Antalya Serik'te kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ Serik Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Haksahipliği Tespit Değerleme, Kentsel Tasarım, Mimari Proje, Modelleme, Fizibilite, Uzlaşma Görüşmeleri Hizmet ve Teknik Danışmanlık Alım İşi ihalesini 31 Mart’ta yapıyor

Serik Kız Deresi Projesi’nde sona gelindi!

Antalya Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi artık gün sayıyor.

Kız Deresi Serik’in prestij caddesi olacak!

Serik’e bisiklet yolları, cep otoparkları, geniş kaldırımları ile yeni bir prestij cadde kazandıracak ve trafik sorununa köklü bir çözüm getirecek Kız Deresi Projesi tüm hızı ile devam ediyor.

Antalya-Serik arası 12 kavşak projesi son aşamasında!

Antalya ile Serik arasındaki 12 kavşak projesinde son aşamaya gelindi. Demokrasi ve Çallı kavşaklarında 3. kat inşaatı başladı

Serik anaokul projesi Haberi

Serik anaokul projesi

Antalya Serik'te ihale süreci tamamlanan yeni ana okulu binasının temeli atıldı. Ayrıca okulun da güçlendirme çalışmalarına başlandı.

CNN Türk'te yer alan habere göre; Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkanı Enver Aputkan ve Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Gedik'te temeli atılan anaokulu ve Alacami Mahallesi'ndeki güçlendirilme çalışması başlayan Kadir Demir İlk ve Ortaokulu binalarında incelemeler gerçekleştirdi. 

Gedik'te yaklaşık 8 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek anaokulu için ihale aşaması tamamlandı. Taban oturum alanı 570 metrekare olan ve 4 derslikten oluşacak binanın yaklaşık maliyeti 2 milyon lira. 5 ay süre verilen okul binası tamamlandığında 200 öğrenciye hizmet verecek. Şu anda ilçede bağımsız 2 anaokulu faaliyette olup, temeli atılan okul üçüncü, Kadriye'de hayırsever iş insanı Adnan Yılmaz tarafından yapılacak okul ile 4 anaokulu olacak...