06 / 05 / 2024

Serik Belediyesi 2015 toplantısı

Serik Belediyesi 2015 toplantısı

AK Parti Serik İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı makamında ziyaret ederek istişare toplantısı yaptı. Serik Belediyesi'ndeki istişare toplansında, kentsel dönüşüm, toplu konut ve kavşak çalışmaları konuşuldu.

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Serik Belediyesi'nde arazi rüşveti iddiası!

Kemal Kılıçdaroğlu, AK Partili Serik Belediye Başkanı'nın iki bakan, AK Parti ve MHP milletvekilleriyle yaptığı bir toplantıda deniz kenarındaki bir arazi için önceki belediyenin rüşvet aldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Serik Belediyesi'ne ait 13 gayrimenkul icrayla satıldı!

Antalya Serik Belediyesi'ne ait taşınmazlar borcuna karşılık, Serik İcra Müdürlüğü tarafından açık artırma usulüyle satıldı.

Serik'in yeni yaşam merkezi hizmete açıldı!

Antalya Serik Belediyesi tarafından Orta Mahallesi'nde yapımına başlanan yeni yaşam merkezi hizmete açıldı. Yaklaşık 3 ay içerisinde tamamlanan alanın içerisinde özel alanlar bulunuyor.

Serik'te tapuda 70 yıllık düğüm çözüldü!

Serik Belediyesi ilçenin gelişmesinin önündeki en büyük engel olan 70 yıllık tapu sorununu çözdü. Belediye Başkanı Ramazan Çalık, “İlçemizin kangren olmuş sorununu dört yıllık hummalı bir çalışmadan sonra çözdük” diye konuştu..

Antalya Serik Meclisi'nde TOKİ konuşuldu!

Antalya Serik Belediyesi'nin Temmuz ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bölgeye TOKİ konutlarının inşa edilmesini istediklerini söyledi. 

Serik'te 398 kişiye tapu verildi!

Serik Belediyesi mülkiyet sorunu imar uygulaması ile çözülen Gedik Mahallesindeki 398 kişiye tapu dağıtımı yapıldı.

Antalya Serik'e Merkez Mahalle Camii inşa edilecek!

Antalya Serik Belediyesi tarafından inşa edilecek Merkez Mahalle Camii'nin tanıtım toplantısı yapıldı. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, cami projesiyle bilgi verdi.

Antalya Serik Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı!

Antalya Serik Belediyesi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündeme ilişkin konular konuşuldu.

Serik Belediyesi, Asfalt Plent Tesisi kuruyor!

Serik Belediyesi, Şatırlı Mahallesi Azaplar mevkiinde Asfalt Plent Tesisi kuruyor. Yatırımla ilçe merkezi ve mahallelerindeki cadde ve sokakların yol kaplamalarında kullanılmak üzere asfalt ürünleri üretimi gerçekleştirilecek.

Söke'de parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Söke Belediyesi 2015 yılında 203 bin metrekare yola parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 2016'nın ilk 6 ayında ise 179 bin metrekare parke taşı döşeyen Söke Belediyesi, bir yılda yapacağı hizmeti 6 aya sığdırdı.

Antalya Kepez Macera Ormanı hizmete açıldı!

Kepez Belediyesi, 2015 yılının son günlerinde açılan Dokuma Kent Parkı'nın ardından, bu kez de Antalya Kepez Macera Ormanı'nı hizmete soktu.

Serik Belediyesi 2015 toplantısı Haberi

Serik Belediyesi 2015 toplantısı

AK Parti Serik İlçe Yönetimi, Belediye Başkanı Ramazan Çalık'ı makamında ziyaret ederek istişare toplantısı yaptı. Serik Belediyesi'ndeki istişare toplantısına, Ak Parti Serik İlçe Yönetimi'nin yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyesi Av. Hıfzullah Şahbaz da katıldı. 


İlçede yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, kentsel dönüşüm, toplu konut ve kavşak çalışmaları ile gelecek yıl yapılacak çalışmaları üzeride duruldu. İlçe Başkanı Hasan Kozan, Ak Parti belediyeciliği ve hükümetin bir araya gelmesiyle, yıllardır el atılmayan, kangren haline gelen sorunlara el atıldığını, çok kısa sürede köprülü kavşaklar, Mobese gibi hizmetlerin tamamlanacağını söyledi. Ak Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Serik Koordinatörü Av. Hıfzullah Şahbaz ise Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonra da yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.


Milliyet Akdeniz



Haber Antalya İleri Gazetesi'nde şu şekilde...