05 / 05 / 2024

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

TEB müşterilerinin başına talih kuşu kondu! TEB hesaplara para yatıracak!

Türk Ekonomi Bankası (TEB) market alışverişlerine yönelik büyük bir kampanya başlattı. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilere 250 TL hediye edeceğini duyurdu.

Evlenenler evini yenileyenler! Hepsi Burada'nın buzdolabı kampanyasını kaçırmayın! 

Hepsi Burada Haziran ayına kampanya ile girip müşterilerini memnun etmeyi başarıyor. Uğur marka Buzdolabını yüzde 3'lük indirime sokarak Haziran ayı kampanyasını başlatmış oldu. Uğur marka buzdolabının özellikleri ve fiyatı için haberimizi okumaya devam edin.

Ziraat Bankası müşterilerinin başına talih kuşu kondu! Bu para geri ödemesiz olarak hesaplara yatacak!

En fazla kampanya düzenleyen bankalardan biri olan Ziraat Bankası, haziran ayının ilk kampanyasını duyurdu. Ziraat Bankası, gıda sektörüne yönelik düzenlediği kampanya doğrultusunda müşterilerinin hesabına 150 TL yatıracağını paylaştı.

Fatih Belediyesi İstanbul'un göbeğinde arsa satacak!

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ’den uygun fiyatlı daireler! Ev almak isteyenlere talih kuşu kondu! Zamanınız az hemen başvurun!

TOKİ’den ev sahibi olmak isteyenlere eşi benzeri bulunmayan bir fırsat. İşte yapılması gerekenler!

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! Son başvuru tarihi 31 Mayıs!

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen doğal gaz faturalarıyla ilgili gelişmeler meydana gelmeye devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren çok önemli gelişme yaşandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1377 personel alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını paylaştı. Bakanlık, yaptığı açıklamada toplam 1377 personel alımı yapılacağını duyurdu. İlgili kadrolara başvurmak isteyen adaylar için başvuru koşulları netleşti. 

Ev hanımlarının başına talih kuşu kondu! 7500 TL aylık alacaklar!

Devlet aracılığı ile verilen destek ödemelerine bir yenisi daha eklendi. İnternet üzerinde en çok araştırılan konular içinde kadınların emeklilik hakları yer alıyor. Peki ev hanımları nasıl emekli olabilir? Tüm ayrıntılar haberimizde.

İş arayanların başına talih kuşu kondu! İŞKUR üzerinden kamu işçi alınacak! Ortaokul mezunu olmanız yeterli!

Manisa Alaşehir Belediyesi tarafından İŞKUR kurum dışı ilanlar sayfasında yayımlanan ilan kapsamında en az ortaokul mezunu 13 kamu işçisi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımında adaylarda aranan koşullar, detaylar ve başvuru tarihleri belli oldu.

Doğal gaz faturası kabarık gelenlerin başına talih kuşu kondu! 31 Mayıs’a kadar vaktiniz var!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen doğal gaz faturalarına ilişkin gelişmeler yaşanmaya devam ederken doğal gaz faturası ödeyen milyonlarca insanı ilgilendiren çok önemli gelişme açıklandı.

 Bu şartları taşıyanın başına talih kuşu konuyor! Resmen açıklandı.. Bu rakamı görenin gözleri fal taşı gibi açıldı

Devletin destek ödemeleri devam ediyor. 65 yaş aylığı ve detayları merak ediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) sosyal emniyeti olmayan 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara yaşlılık maaşı veriyor. 1 senelik toplam tutar 10 bin 415 TL olan yaşlılık aylığı, her 3 ayda bir 2 bin 604 TL olarak PTT'ye yatır

Emekli olamayan EYT’lilere 90+25 ile emeklilik yolu açıldı! EYT'lilerin başına talih kuşu kondu!

Milyonlarca insanın kamuya olan bütün borçlarının yapılandırılmasına ilişkin yasa çıktı. Yasaya yeni maddeler ilave edilirken başvuru ve ilk taksit süreleri de uzadı. Borçlu EYT’liler de söz konusu yasa ile emekli olabilecek.

O belediye çok sayıda temizlik personeli alacak! İş arayanların başına talih kuşu kondu!

Nizip Belediyesi, kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Geçici süreli 70 kamu temizlik personeli alımı gerçekleştirilecek. Personel alımı ile ilgili gerekli koşullar ve başvuru detayları da açıklandı.

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak Haberi

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak

Kariyeri boyunca birçok şirketin büyüme yolunda ilerlemesine katkı sağlayan Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi.

1994'te İzmir Fen Lisesi’nden mezun olan velisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nde tamamlayan Serkan Arıkuşu, kariyerine Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak devam etti.

Serkan Arıkuşu hepsiemlak ailesine katılmadan önce Martı’nın CTO’su olarak görev yapıyordu.

Türk Telekom ve Hepsiemlak'tan emlakta dijital dönüşüm işbirliği!

Serkan Arıkuşu...