02 / 05 / 2024

Serkan İğdelipınar mimar

Serkan İğdelipınar mimar

Mimar Serkan İğdelipınar kimdir? Mimar Serkan İğdelipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Serkan İğdelipınar, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Serkan İğdelipınar...

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sia Mimarlık İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan İğdelipınar tarafından kuruldu.

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Gürpınar Belediyesi mimar alacak!

Gürpınar Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre, boş kadroya açıktan atama yoluyla mimar alınacak...

Serkan Akın: Teknolojiyi tetkik etmeliyiz!

Mimar Serkan Akın, "Hayatımızı kolaylaştırdığını zannettiğimiz teknolojik şeyleri tetkik etmenin vakti geldi de geçiyor." diyor...

Serkan Akın: Elektrik hayatımızın her alanında!

Mimar Serkan Akın, "Elektrik, icat edilmiş bir şey değil keşfedilmiş ve nasıl kullanılacağı hakkında zamanla bir şeylerin öğrenildiği bir enerjidir." diyor..

Serkan Akın: Umutlu olmalıyız!

Yenisöz Gazetesi yazarlarından Mimar Serkan Akın bugün köşesinde Doğu Ekspresinde yaptığı yolculuk sırasında kaleme aldığı "Umutlu olmalıyız" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Serkan Yetgin kimdir?

Mimar Serkan Yetgin kimdir? Serkan Yetgin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Serkan Yetgin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

İç Mimar Serkan User, Concept Yapı ile farklılığa imza atacak!

İç Mimar Serkan User, ConCept Yapı ile standartını koruyarak, her projesinde bir ayrıcalığa ve farklılığa imza atacak ve her projesinin mutlaka bir yıldızı olacak.

İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini açtı!

Yaptığı tasarımlarla Adana’da haklı bir isme kavuşan İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini Pınar mahallesi Golden Towers’in altında düzenlenen muhteşem bir tören ile açtı.

Yusuf Can Delipınar kimdir?

Gayrimenkul hukuku alanındaki gelişmeleri özellikle takip etmekte olan Av. Yusuf Can Delipınar kimdir? Yusuf Can Delipınar, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Av. Yusuf Can Delipınar..

Kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir?

Mal sahiplerinin karşılaştığı önemli sorunlardan biri hiç ödeme yapmayan; ancak evi veya dükkanı kullanmaya devam eden kiracılardır. Peki kira ödemeyen kiracıya karşı ne yapılabilir? Avukat Yusuf Can Delipınar konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Serkan İğdelipınar mimar Haberi

Serkan İğdelipınar mimar

Serkan İğdelipınar kimdir?

Serkan İğdelipınar, 1976 yılında Ankara’da doğdu. 1990 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nde başladığı orta öğrenimini 1993 yılında tamamladı. 1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne girdi ve 1997 yılında mezun oldu. 


1995 yılından itibaren 2 yıl süre ile Tabanlıoğlu Mimarlık'ta çalıştı. 1997 yılında M-Ofis Mimarlık Danışmanlık firmasını kurdu. Halen M-Ofis Mimarlığın kurucu ortağı olarak mesleki çalışmalarını sürdürmektedir.


Eğitim ve Meslek Hayatı

Önceki Ofisleri Tabanlıoğlu Mimarlık (Çalışan) (1995 / 1997)


Lisans İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü (1997)

Lisans Öncesi Eğitimi Kabataş Erkek Lisesi (1993)


Mimar Serkan İğdelipınar projeleri..

Esenler Ramada Oteli (2012)

Vogue Avantgarde Hotel Ek Tesisleri (2011)

Oriental Vogue Hotel (2011)

Zeytinburnu Rezidans (2010)

Çankaya Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, Sanat Merkezi ve Ulvi Cemal Erkin Konser Salonu Ulusal Mimari Proje Yarışması (2010)

İzmir Büyükşehir Belediyesi...