02 / 05 / 2024

Serkan Kaya özgeçmiş

Serkan Kaya özgeçmiş

2008 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortakları arasındaki yerini alan Serkan Kaya kimdir? Serkan Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İBB 4,5 yılda 150 bin kişiyi işe yerleştirdi!

İş arayanlarla işverenleri bir araya getiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisleri’ne bugüne kadar 736 bin 830 özgeçmiş kaydı yapıldı. 150 binin üzerinde kişi ise özel sektörde iş imkanına kavuştu.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Altın alacaklar dikkat! Ünlü ekonomistten gram altın için bomba tahmin! Altın fiyatları düşecek mi?

Altın fiyatlarındaki artış devam ederken Piyasa Uzmanı ekonomist Tuna Kaya'dan yıl sonu için önemli tahminler geldi. Peki altın fiyatları düşecek mi? İşte detaylar...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Kaya Projelendirme Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Projelendirme Mimarlık Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gözde  Kaya ve Özge Kaya ortaklığında kuruldu.

Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı!

Arabesk müziğinin güçlü sesleri arasında yer alan Serkan Kaya, Kıbrıs'tan 120 bin dolara ev aldı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meridyen Mekanik Ticaret Limited Şirketi 03 Ağustos 2017 20 bin TL sermaye ile Habib Kopuz ve Serkan Kayaş ortaklığında tarihinde kuruldu.

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seras İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Kaya tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konutların özgeçmişi tek bir tıkla öğrenilecek!

Yapı İşleri Genel Müdürlüğü'nün üzerinde çalıştığı projeyle Türkiye konut piyasasında yeni bir dönem başlayacak.

Serkan Kaya özgeçmiş Haberi

Serkan Kaya özgeçmiş

Serkan Kaya kimdir?

Serkan Kaya, 1978 yılında İstanbul’da doğmuştur. 1999 yılında 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu.


Daha sonra yine aynı yıl Turyap Servis A.Ş. nde gayrimenkul değerlemesi kariyerine başlamıştır. 


Daha sonraları ticari unvanı Turyap Gayrimenkul Değerleme A.Ş. olarak değişen bu firmada 2008 tarihinde kadar gayrimenkul değerleme uzmanlığı/sorumlu değerleme uzmanlığı, makine parkı değerlemesi ve mesleğe yeni başlayan adaylara sahada meslek içi eğitimlerin verilmesi görevlerinde çalışmıştı. 


2008 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortakları arasındaki yerini...