28 / 04 / 2024

Serkan Özden

Serkan Özden

Semt Proje İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tosun, Serkan Özden tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Kağıthane, Emniyetevler Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Özden Grup İnşaat Ve Temizlik Malzemeleri Metal Elektrik Elektronik Otomotiv Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Bakan Şimşek'ten kamu kurumlarına tasarruf genelgesi yollandı: Tüm kamu harcamaları gözden geçirilecek! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzasıyla bugün kamu kurumlarına yollanan genelgede, deprem kaynaklı maliyetler haricinde tüm harcamaların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğine dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

İTO Başkanı Avdagiç'ten hükümete 'vergi dilimi gözden geçirilsin' çağrısı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, asgari ücretle ilgili bir sorunlarının olmadığını belirterek "SGK üst limitinin gözden geçirilmesi lazım. Şu anda vergi gelirindeki artış hızı hem enflasyonun hem de asgari ücret artışının çok gerisinde kaldı" dedi.

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Lüks iftar menüsü isteyenler bu Ramazan 13 bin lirayı gözden çıkaracak

Ramazan ayı başlamadan fırlayan gıda fiyatları dar gelirlinin sofrasını daha da fakirleştirirken,  zengin bir iftar menüsü ile orucunu açmak isteyenlerin de  neredeyse 2 asgari ücreti gözden çıkarması gerekecek. Peki lüks iftar menülerinde neler var?

AFAD resmen açıkladı! 10 bin lira hane başı destek ödemesine başvuracaklar dikkat! Bunları gözden kaçırmayın!

AFAD, hane başı destek ödemesi ile ilgili detayları paylaştı. AFAD resmen açıkladı! 10 bin lira hane başı destek ödemesine başvuracaklar dikkat! Bunları gözden kaçırmayın!

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Uyar tarafından kuruldu.

Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Uzun zamandır beklenen EYT konusu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yavaş yavaş netleşti. Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!

Ev, iş yeri ve arsa alacaklar dikkat! Takibe düşmemek için bunları sakın gözden kaçırmayın!

Ev, işyeri, arsa gibi gayrimenkuller satın alınırken genellikle hukuki ve teknik riskler gözden kaçırılabiliyor. İmara ve projeye aykırılıklar nedeniyle binlerce gayrimenkul idari takibe alınabiliyor. Peki, gayrimenkul alırken ya da satarken riskleri en aza indirmek için neler yapılabilir?

Serkan Özden Haberi

Serkan Özden

Semt Proje İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tosun, Serkan Özden tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta kuruldu. 


Semt Proje İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1.  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...