08 / 05 / 2024

Sertaç Erten biyografi

Sertaç Erten biyografi

Mimar Sertaç Erten kimdir? Sertaç Erten, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Sertaç Erten, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Sertaç Erten...

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

IC Gayrimenkul'de halka açılış için rota oluşturuldu!

Sertaç Karaağaoğlu, IC Holding bünyesinde gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürmeyi planladıklarını belirterek işe alımlar yapacaklarını açıkladı.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten eğitim ve kariyeri nedir? 

Mehmet N. Erten kimdir? Mehmet N. Erten ne iş yapar? Hangi görevlerde yer almıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet N. Erten kimdir? ile ilgili merak edilen tüm detaylar... 

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Nesimi Erten kimdir? Nesimi Erten kaç yaşında?

1976'dan beri Eczacıbaşı Topluluğu'na bağlı şirketlerde görev alan ve Eczacıbaşı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olan Nesimi Erten kimdir? Nesimi Erten kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

OMÜ Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sertaç Tuhta, bina güçlendirme çalışmalarını değerlendirdi. Bina güçlendirme nasıl yapılır? Güçlendirme çalışmaları her bina için özel olmalı! Uzman isim tek tek açıkladı! 

Sismik izolatörler deprem enerjisini sönümleyerek binaların hasar görmesini engelliyor!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Mimarlık Fakültesi Yapı Bilgisi Ana Bilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Şule Yılmaz Erten, deprem sonrası mevcut deprem bölgelerinde hastanelerin sismik izolasyon cihazları kullanılarak yapıldığını söyledi.  

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertenler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erten tarafından kuruldu.

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertaş Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Sefa Taşçı tarafından kuruldu.

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülsu Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Gülşahin, Necati Subaşı ve Sertaç Subaşı ortaklığında kuruldu.

Serta Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serta Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200  bin TL sermaye bedeli ile Serdar Kuru ve Tanfer Demir tarafından kuruldu.

Sertaç Erten biyografi Haberi

Sertaç Erten biyografi

Sertaç Erten kimdir?

1977 yılında İzmir'de doğdu. 1998 yılında ODTÜ Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nden mezun oldu. 2000 yılında aynı bölümün Kentsel Tasarım Yüksek Lisans Programını konut alanlarında monotonluk ve çeşitlilik üzerine hazırladığı tez ile bitirdi. 


Aynı bölümde 6 yıl boyunca araştırma görevlisi olarak çalıştı ve temel tasarım stüdyosunun öğretim görevlisi kadrosunda yer aldı. 


"Mega-spor organizasyonlarına ev sahipliği ve mekansal ihtiyaçlar - İstanbul'un Olimpiyat Serüveni" üzerine yazdığı tezle 2008 yılında ODTÜ'den doktor ünvanı alan Sertaç Erten'in ulusal ve uluslararası yarışmalara katılımı ve birçok ödülü bulunmaktadır. 


Profesyonel iş yaşamına Sekiz Artı Mimarlık’ta devam etmektedir.


İletişim bilgileri:

Kıblelizade Sokak 1/9 Tünel 

Beyoğlu 34430 İstanbul  

Tel: +90 212 2456748  

Fax: +90 212 2456749