16 / 05 / 2024

Sertex nova koleksiyonu

Sertex nova koleksiyonu

Sertex, koleksiyonundaki deri, süet ve kumaş döşemeliklerle ev dekorasyonunda modern, kolay uygulanabilir ve şık alternatifler sunmaya devam ediyor. Sertex, yeni koleksiyonu Nova ile evlerinize ya da bulunduğunuz mekanlara şık dokunuşlar yapıyor...

Kepez Altınova'nın 30 yıllık imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova'nın 30 yıllık imar sorununu çözdü. Yeni planla bölge Antalya'nın parlayan yıldızı olacak. Hakan Tütüncü 'Kırcami'nin planı çözülür Altınova'nın çözülmez' inanışını kırdıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Recep Altepe: Küçükbalıklı Altınova arasında çalışmalarımız sürüyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “30 metrelik yolda Altınova ve Küçükbalıklı arasındaki bölgede 47 binanın daha yıkımını yapıyoruz. Bu yol Samanlı Yolu’nu Acemler’e bağlayacak” dedi.

Antalya Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Kepez Belediyesi, Altınova’nın 30 yıla yakın süren imar problemini çözdü. İş merkezlerinin bulunduğu 281 hektarlık alanın imar uygulaması da tamamlandı.

Kale modüler koleksiyonu Zero'yu tanıttı!

Kale, bütünsel banyo çözümlerinin ideal bir örneği olarak hayata geçirdiği Zero koleksiyonu ile yaşam konforunu artırıyor. İşlevsel ve şık tasarımın en yalın haliyle buluştuğu modüler koleksiyon Zero, kullanıcılara vazgeçilmez seçenekler sunuyor.

Seramiksan'dan yeni Teak koleksiyonu!

Seramik sektörünün yenilikçi ürünleriyle dikkat çeken markası Seramiksan, ahşabı en doğal haliyle yansıtan yeni koleksiyonu Teak ile keyifli yaşam alanları yaratıyor.

kibrID MATERIAL'den KAZA Concrete Penta koleksiyonu!

kibrID MATERIAL, Türkiye’de temsil ettiği KAZA Concrete ile duvarlara sanatsal çözümler sunuyor. KAZA Concrete Penta koleksiyonu, İtalyan tasarımcı Cristina Vezzini’nin doğasına hayran olduğu geometrik şekillerden oluşuyor.

İder Mobilya'dan Coral Avangard koleksiyonu!

Ev modasına düşkün ve farklı renkleri evinde görmek isteyenler için iddialı tasarımlar sunan İder Mobilya, Coral Avangard koleksiyonu ile salonlarınızdaki yerini alıyor.

Tureks Stone'dan ev ve ofislere yeni Elevations koleksiyonu!

Doğal taş ürünleriyle dünyada trend yaratan marka olarak öne çıkan Tureks Stone, ev ve ofis yaşamına derinlik kazandıran ve dört çeşit doğal renk seçeneği olan Elevations koleksiyonu ile mekanlara farklı bir cazibe kazandırıyor.

Mosa'nın Exterior Flooring koleksiyonu zeminlere karakter kazandırıyor!

kibrID MATERIAL tarafından Türkiye’de temsilciği yapılan Hollandalı Mosa firmasının Exterior Flooring koleksiyonu, dış mekan zeminlerine karakter kazandırıyor.

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Serdar Koca ve Abdullah Karakimseli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Antalya Altınova'da tapu sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Altınova'ya yapılan yatırımların bölgedeki ticari hareketliliği artırdığını bölgenin tapu sorununu da seçim öncesinde ya da sonrasında çözeceklerini söyledi

Hakan Tütüncü: Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Halk Buluşmaları kapsamında Altınova Düden Mahallesi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Altınova’nın en önemli problemlerinden olan imar sorununu çözmüş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Flou'nun Türk tasarımı Natevo Koleksiyonu Türkiye'de!

Dünyaca ünlü tasarım markalarını bünyesinde barındıran Maslak Yapı, Mustafa ve Emre Toner'in İtalyan tasarım markası Flou için tasarladığı Natevo Koleksiyonu'nu Türkiye'ye getirdi.

Sertex nova koleksiyonu Haberi

Sertex nova koleksiyonu

Sertex, yepyeni Nova koleksiyonuyla yirmi yedi düz renk ve bu renklerle kombin imkanı sağlayan 5 farklı varyanttan oluşan 2 deseniyle evinizin havasını değiştiriyor.


2014’ün deri, süet ve kumaş döşemelik modasına da yön verecek olan Sertex, yeni koleksiyonu Nova ile evlerinize ya da bulunduğunuz mekanlara sade ve şık dokunuşlar yapıyor. 


Sertex’in süet kategorisinde sunduğu Nova koleksiyonu, sarıdan bordoya, kahve tonlarından beyaza kadar yirmi yedi trend renkten oluşuyor. Sertex Nova koleksiyonu, Nova Amaro ve Nova Marvin olmak üzere 5’er çeşitten oluşan iki farklı deseniyle de farklı kombinleri bir arada sunuyor. 


Evlerinde ya da ofislerinde çiçek desenlerinden hoşlananlar için her daim bir bahar havası sunan Nova koleksiyonu, dekorasyonda desenli ve düz tasarımları bir arada kullanmayı sevenlere hitap ediyor. Koleksiyondaki çok çeşitli kombinasyon seçenekleriyle kurumsal şirketlerden...