16 / 05 / 2024

Sertifikası olmayan işçi inşaat

Sertifikası olmayan işçi inşaat

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce, dün açıklanan İş Güvenli Paketi ile ilgili " 2017’den sonra sertifikası olmayan hiç kimse inşaatta çalışamaz hale gelecek " dedi.

Murat Kurum'dan işçilere ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada işçilere yönelik bir konut projesinin çalışmalarının yürütüldüğünü dile getirdi. Kurum, "Evleri olmayan işçi kardeşlerimiz için yeni yapacağımız yerlerde onların uygun şartlarda ev sahibi olabilmelerini sağlayacağız" diye k

Akıllı Hız Yardımı piyasaya çıkan yeni araçlarda zorunlu olacak! Sertifikası olmayan araç satılamayacak

Haziran 2024'ten itibaren AB'de siber güvenlik sertifikası olmayan yeni araçların satışı yasaklanacak. Bu da siber güvenliği otomotiv endüstrisinin ayrılmaz bir parçası haline getirecek.

Türk Telekom'dan KPSS şartı olmadan 6100 lira maaşla iş fırsatı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Türk Telekom’dan yapılan açıklamada birçok bölüme iş alımı gerçekleşecek. KPSS şartı olmayan işlerde verilecek maaşın ise 6100 lira olduğu belirtildi. İşte Türk Telekom’un personel alım şartları ve başvuru tarihi…

Gelir getirmeyen iş yerleri için vergi muafiyeti var mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Sezgin Özcan, geliri olmayan iş yerleri için emlak muafiyeti olup olmadığı sorusunu yanıtladı. 

Bereket Varlık Kiralama'dan 45 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 45 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 175 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 175 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 200 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 100 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvuru!

Bereket Varlık Kiralama, 180 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi onayı başvurusu yaptı.

TF Varlık Kiralama 750 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 750 milyon Türk Lirası tutarındaki 75 gün vadeli, kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu.

TF Varlık Kiralama 600 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama, 600 milyon TL tutarındaki 77 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için tertip ihraç belgesi alınabilmesi amacıyla Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 325 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama, 93 gün vadeli, planlanan tutar 225 milyon TL olmak üzere, 325 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu'na tertip ihraç belgesi başvurusu yaptı. 

Bereket Varlık Kiralama 20 milyar TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, tertipler halinde, yurtiçinde yapılacak kira sertifikası ihraçlarına ilişkin ihraç tavan onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı.

Bereket Varlık Kiralama 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama, 81 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 150 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

Sertifikası olmayan işçi inşaat Haberi

Sertifikası olmayan işçi inşaat

Bir dizi inceleme ve programlara katılmak üzere Konya'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir restoranın girişinde gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.


Dün açıklanan İş Güvenli Paketi ile ilgili değerlendirmesi sorulan Güllüce,  kazaların olmaması için teknik çalışmaların yapıldığını söyledi.


Güllüce, ülke geliştikçe hukuk ve mevzuatta da değişiklik ihtiyacının doğduğunu vurgulayarak, "2017’den sonra sertifikası olmayan insan, çalıştırılmayacak. Mutlaka bir kurs almış, bir eğitimden geçmiş, iş güvenliği eğitimi almış, meslek yeterliliği olma sertifikası almış olacak. 2017 yılına kadar da yüzbinlerce insanın eğitimi yaptırılacak" dedi. 


Çalışanların, hem iş güvenliği açısından hem yaptığı işin kalitesi bakımından vasıflarını geliştirecek çalışmaları daha da hızlandırdıklarını dile getiren Güllüce, şunları kaydetti:


"Başlanmıştı zaten. Bunu daha hızlandırıyoruz. 2017'den sonra sertifikası olmayan hiç kimse inşaatta çalışamaz hale gelecek. Hem iş güvenliği...