17 / 05 / 2024

sertka inşaat hazine arsasını kaça aldı

sertka inşaat hazine arsasını kaça aldı

ÖYK, Hazine adına kayıtlı Muğla Bodrum Türkbükü köyü 2117 nolu parseldeki taşınmazın 4 milyon 690 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Sertka Mühendislik Müşavirlik İnşaat'a satılmasına karar verdi....

Çeşme'de hazine arazisine kaçak inşaat yapıldı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde hazine arazisi üzerinde kaçak inşaat kazısı yaptığı tespit edilen 6 kişi göz altına alındı. 

Muğla'da hazine arazisine kaçak konut inşaatı yapmıştı! İnşaat kendi elleriyle yıktırıldı!

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı yaz turizminin en canlı mahallelerinden biri olan Türbükü'de bir inşaatçı, hazine arazisine kaçak inşaat yapmıştı. Söz konusu inşaat Milli Emlak Müdürlüğü tarafından inşaat sahibine yıktırıldı.

2024'te inşaat maliyetleri iki katına çıkıyor! Bakanlık resmi rakamları tek tek açıkladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından 2024 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri resmen belli oldu. Lüks inşaatta betonarme karkas evin 2023 yılı maliyeti 357 bin 312 TL iken, 2024 yılında bu rakam 637 bin 838 TL olacak.

Bakan Nebati inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, inşaat sektörü temsilcileri ile ekonomik gelişmelerin sektör üzerindeki etkilerini analiz etti.

İnşaat sektöründen Kredi Garanti Fonu talebi!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından açıklanan 6 sektörü kapsayan 60 milyar Türk Lirası tutarlı yeni KGF paketi çerçevesinde inşaat sektörü bulunmuyor. Sektör temsilcileri, yeni destek paketi kapsamına alınmak istediklerine dikkat çekti.

Bina inşaat maliyet bedelleri cetveli 2022!

2022 yılında geçerli sayılacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. İşte bina inşaat maliyet bedelleri cetveli 2022...

2022 bina inşaat maliyet bedelleri cetveli!

2022 yılında geçerli olacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belirlendi. İşte 2022 bina inşaat maliyet bedelleri cetveli..

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 inşaat teknikeri alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek için 3 bilgisayar işletmeni, 25 yardımcı hizmetli, 2 şoför, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 elektrik teknikeri, 2 inşaat teknikeri, 2 sıhhi tesisat teknikeri ve 1 iklimlendirme teknikeri olmak üzere 53 pers

1. sınıf inşaat maliyetleri 2021!

2020 yılında uygulanacak inşaat metrekare maliyet bedelleri Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlendi. 1 Eylül tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan cetvele göre, 1. sınıf inşaat maliyetleri 2021'de ne kadar oldu? İşte 1. sınıf inşaat maliyetleri 2021...

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021!

3. sınıf inşaat maliyetleri 2021 yılında ne kadar oldu? İşte Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklanan 3. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2021...

Dükkan inşaat maliyeti 2021!

Dükkan metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tespit edildi. Peki, dükkan inşaat maliyeti 2021 ne kadar oldu?

İş yeri inşaat maliyet bedelleri 2021!

2021 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlendi.

1. sınıf inşaat maliyet bedelleri 2021'de ne kadar?

2021'de uygulanacak inşaat metrekare maliyet bedelleri Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlendi. Peki 1. sınıf inşaat maliyetleri 2021'de ne kadar?

sertka inşaat hazine arsasını kaça aldı Haberi

sertka inşaat hazine arsasını kaça aldı


Özelleştirme Yüksek Kurulu, Hazine adına kayıtlı Muğla Bodrum Türkbükü köyü 2117 nolu parseldeki taşınmazın 4 milyon 690 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Sertka Mühendislik Müşavirlik İnşaat Nakliyat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi'ne satılmasına karar verdi.


Şirketin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde, satışın 4 milyon 680 bin liraya Göçyapı İnşaat Maden Enerji Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne, bu şirketin de sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde 4 milyon 670 bin liraya Demircioğlu İki Mermer Oto Alım-Satım İnşaat Taahhüt Turizm Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi'ne satılması...