15 / 05 / 2024

Set altı garajı yönetmelik

Set altı garajı yönetmelik

Garaj, otomobil ve benzeri taşıtların konulduğu üstü örtülü yer olarak ifade ediliyor. Genellikle mesken ve işyeri binaların girişinde karşılaştığımız garaj kimi zaman kapalı olabiliyor. Peki, set altı garajı nedir?

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altın set takımlarında indirim! Küpe, kolye ve yüzük bir arada! Fırsatı kaçırma! 17 Şubat Sembolgold fiyat listesi

Altın set takımlarında indirim kampanyası başladı. Küpe, kolye ve yüzüğün olduğu bu 3'lü set fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Fırsatı kaçırma! Sembolgold altın set fiyatı ne kadar? 17 Şubat 2023 Sembolgold fiyat listesi.

Su yolu altın setlerde büyük fırsat! Düğünü olanlar koşun hemen bakın! Elizi 31 Aralık 2022 fiyat listesi

Düğünler için en çok satın alınan setlerden olan su yolu altın setlerin fiyatları merak ediliyor. Elizi'de su yolu fiyatları düştü. Peki su yolu set fiyatı ne kadar? İşte 31 Aralık 2022 Elizi su yolu set fiyatı...

14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim! Koçak'ta inci set fiyatları ne kadar? 30 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın ile incinin muhteşem uyumu Koçak'ta buluştu. 14 ayar inci altın setlerde net yüzde 20 indirim fırsatı Koçak'ta başladı. Peki 14 ayar inci altın set fiyatları ne kadar? İşte Koçak 30 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın düğün set fiyatları ne kadar? Düğünü olanlar bu haber sizin için! Altınçizgi 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Düğünlerin olmazsa olmaz takısı olan altın setlerin fiyatları en çok merak edilenler arasında yer alıyor.Altın setler, küpe, kolye ve bilekliklerden oluşuyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatları kaç lira? 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın su yolu set fiyatlarında 2.520 liraya varan indirim fırsatı! Çılgın kampanya! Elizi 7 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de altın su yolu setlerde çılgın indirim fırsatı başladı. Elizi'nin en gözde seti olan su yolu setin fiyatı 16 bin 055 liradan 13 bin 535 liraya kadar düşerek toplamda 2 bin 520 liraya varan indirim fırsatı başladı. Peki altın su yolu set fiyatı ne kadar? İşte Elizi Altın su yolu set fiyat lis

Altın set fiyatları kaç TL? Altın set fiyatları ne kadar? Atasay 3 Kasım 2022 fiyat listesi

Düğünlerin, davetlerin ve özel günlerin olmazsa olması olan altın setler her kadının en gözde takısı olarak yer alıyor. Modelleri kadar fiyatları da bir o kadar merak edilen bu altın setlerin güncel fiyat listesi araştırılıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatları kaç lira? İşte At

Altın setlerde yüzde 12'ye varan indirim! Düğünü olanlara büyük fırsat! Elizi 26 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın setlerinde yüzde 12'ye varan indirim fırsatı başladı. Düğünü olanlar, düğün yapacaklar bu setlerin fiyat listesini araştırıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? İşte Elizi 26 Ekim 2022 fiyat listesi.

Koçak çıldırdı! Altın setlerde dev kampanya başladı! Koçak altın set 19 Ekim 2022 fiyat listesi 

Koçak, altın set fiyatlarında büyük indirim başlattı. Koçak resmen çıldırdı. Altın setler 10 bin 540 liradan başlıyor. İşte Koçak altın set 19 Ekim 2022 fiyat listesi.

Çılgın düğün fırsatı başladı! Altın düğün setleri 9 bin TL'den başlıyor! Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Düğün yapacaklar için güzel haber Atasay'dan geldi. Çılgın düğün fırsatı resmen başladı. Altın set fiyatları sadece 9 bin TL'den başlıyor. Peki altın set fiyatları ne kadar? Altın set fiyatı kaç lira? İşte Atasay altın set 5 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altın düğün setlerinde yüzde 17'ye varan indirim! Bu fırsat kaçmaz! 4 Ekim 2022 Altınbaş fiyat listesi  

Altın düğün setlerinde yüzde 17'ye varan indirim Altınbaş'ta başladı. Altınbaş dev fırsat listesini duyurdu. Peki Altınbaş altın düğün setleri ne kadar? Altın düğün set fiyatları kaç lira? İşte Altınbaş düğün set 4 Ekim 2022 fiyat listesi...

Set Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Set Altın Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Bağcı ve Samet Albayrak ortaklığında kuruldu.

Ordu Kamyon Garajı tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin Eskipazar Mahallesi’nde hayata geçirdiği Altınordu Kamyon Garajı’nın inşaatı tamamlandı.

Set altı garajı yönetmelik Haberi

Set altı garajı yönetmelik

Set altı garajı nedir?

Garaj, otomobil ve benzeri taşıtların konulduğu üstü örtülü yer olarak ifade ediliyor. Genellikle mesken ve işyeri binaların girişinde karşılaştığımız garaj kimi zaman kapalı olabiliyor.


Bina içlerindeki garajların nasıl yapılması gerektiği ile garajın hangi özelliklere dahip olması gerektiği imar yönetmelikleri ile açıklanıyor.


Peki, set altı garajı nedir? İmar yönetmeliğine göre set altı garajın imar durumu nedir?


Set altı garajı:

Tabii zemini yola nazaran set teşkil eden arsalardan yoldan yüksek olanlarında ön bahçe mesafesi içinde iç yüksekliği (2.20) m.’yi aşmayan ve uygun olduğu hallerde esas bina ile irtibatı buradan sağlanan,civar teşekkülü, yol ve arazi durumu incelenerek esas binaya ait kapalı otopark yapılmasına izin verilir. 


Bu otoparklar bina sahası emsaline dahil edilemez, kapıları tretuar dışına açılacak şekilde tertiplenemez.



Yeni otopark yönetmeliği 2015!



Işıl Seren...