01 / 05 / 2024

Setup İnşaat sırbistan projesi

Setup İnşaat sırbistan projesi

Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon Euro'luk yatırımla Sky Garden projesini inşa eden Setup İnşaat Avrupa'ya da açılacak..

Setup İnşaat'tan Sırbistan'a 754 konutluk proje!

Uluslararası yatırım, finans yönetimi, gıda, tekstil ve güvenlik alanlarında çalışmalarını sürdüren Setup Yatırım'ın grup şirketlerinden Setup İnşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon euro yatırımla bir proje hayata geçiriyor. 

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da!

İnşaat Sözleşmesinde Ceza Koşulu konferansı bugün saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

Manisa'da inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Manisa Şehzadeler Karaağaçlı Mahallesi'nde inşaatın çatısından düşen işçi yaşamını yitirdi...

Müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi!

Avukat Taha Hüseyin Çebi müteahhi̇t ile arsa sahibi̇ arasındaki̇ inşaat sözleşmesi̇ni̇n üçüncü kişilere etkisi ile ilgili bir makale kaleme aldı.

Konutta KDV iadesinde inşaat sınıfı neden önemli?

Konut teslimlerinden doğan KDV iadelerinde konut inşaatının sınıfıyla ilgili sorunlar yaşanıyor. Peki KDV iadesinde inşaat sınıfı ne gibi sorunlar çıkarıyor? KDV iadesinde inşaat sınıfı neden önemli?

İntema İnşaat Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu!

İntema İnşaat, yönetim kurulu tarafından hazırlanan "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İlişkili Taraf İşlemleri Raporu"nun sonuç bölümünü yayınladı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak'ta!

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TürkAkım'ın Sırbistan ayağı faaliyete geçti!

Rus doğal gazını Türkiye'ye ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya iletecek TürkAkım Doğal Gaz Boru Hattı'nın Sırbistan ayağı, faaliyete geçti.

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

İnşaatı süren Kocaeli Şehir Hastanesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Setup İnşaat sırbistan projesi Haberi

Setup İnşaat sırbistan projesi

Setup İnşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 155 milyon Euro'luk yatırımla Sky Garden projesini inşa ediyor. Gianfranco Ferre L.L.C markasının ilk gayrimenkul projesini Sırbistan'da hayata geçiren şirket, bu marka ile Avrupa ülkelerine açılacak.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, Uluslararası yatırım, finans yönetimi, gıda, tekstil ve güvenlik alanlarında hizmet veren Setup Yatırım'ın grup şirketlerinden Setup inşaat, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'a 155 milyon Euro'luk inşaat yatırımı yapıyor. Belgrad'ın en planlı ve en hızlı gelişen ilçesi New Belgrad'da yer alan Sky Garden projesi, 10 katlı 3 blokta yeralan 754 konut ve 31 ticari birimden oluşuyor.

Haziran ayında Sırbistan'da satışa sunulacak olan projede konutların fiyatı 75 bin Euro'dan başlayacak. İki etaptan oluşan projenin ilk etabı Haziran 2020'de teslim edilecek. Proje kapsamında ünlü İtalyan markası Gianfranco Ferre L.L.C...