06 / 05 / 2024

Setur ferrari italya turu

Setur ferrari italya turu

Setur Ferrari Turları, seyahat severlere Ferrari’nin en son modellerini kullanarak İtalya’yı gezme ve muhteşem İtalyan mutfağını tatma fırsatı sunuyor. Firma, Red Travel ile işbirliği yaptı..

Setur’dan tatilseverlere dev kamyanya! Lüks otellerde yurt içi konaklama 750 TL, yurt dışı 379 dolardan başlıyor!

Koç Topluluğu iştiraki Setur, Eylül’de tatile devam edenlere cazip fiyatlarla dolu kampanyalar hazırladı. Yurt içi konaklama ücretleri gecelik 750 liradan başlarken, yurt dışı tatil paketlerinde ise fiyatlar 379 dolardan başlıyor.

Ferrari yine heyecan yaratacak özel serisini tanıttı: SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider...

Ferrari, SF90 Stradale altyapısını kullanan sınırlı sayıda üretimini yapacağı yeni özel seri SF90 XX Stradale ile SF90 XX Spider modellerini Fiorano Pisti’nde görücüye çıkardı.

Ferrari’den büyük ses getirecek iki yeni araç!

Ürettiği her araç ile çok ses getiren Ferrari, bu sefer “XX” atılımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ferrari, büyük ses getirecek SF90 XX Stradale ve SF90 XX Spider serisinin tanıtımını yaptı.

Ferrari, ilk SUV modelini tanıttı! İşte 14 Eylül 2022 fiyatı...

Ferrari, özellikleri ve tasarımı ile görenleri hayran bırakan ve de şirket tarihinde bir ilk olan Purosangue isimli SUV modelini tanıttı.

Ferrari'de fren sorunu: Araçları geri çağırıyor!

Ferrari, fren arızası olasılığı sebebiyle 2005'ten bu yana Amerika'da satılan neredeyse tüm araçları geri çağırmaya hazırlanıyor.

Ferrari iki modelindeki ölümcül arıza nedeniyle binlerce aracı geri çağırdı

İtalya'nın lüks spor otomobil üreticisi Ferrari, frenlerinde tespit edilen üretim hatası nedeniyle iki modelini geri çağırdı.

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Setur Dekorasyon Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şadan Direk tarafından kuruldu.

İtalya'da eğlence sektörü çalışanlarından kira eylemi!

Italya'nın Naples kentinde eğlence sektörü çalışanları kira ve fatura ödemelerinin durdurulmalarını talep ediyor...

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi açıldı!

Setur Servis Turistik Anonim Şirketi Nişantaşı Seyahat Acentesi Şubesi bugün Şişli'de 9 milyon 314 bin 759 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ferrari'den Çin'e eğlence parkı!

Ferrari hayranları ve eğlence parklarına meraklı olanlar için güzel bir haber var. 2010 yılında Abu Dabi’de açtığı tematik parkın ardından, İtalyan spor otomobil üreticisi Ferrari Çin’de tematik bir parkın inşası için protokol imzaladığını açıkladı.

Setur Gökova Ören Marina 1 Ekim'de hizmette!

Setur Marinas zincirine katılan Gökova Ören Marina, 1 Ekim'de hizmete girecek. Setur Marinaları bu katılımla marina sayısını 11'e, yat bağlama kapasitesini ise 6 bin 58'e çıkardı.

Setur,Yunanistan’da 3 marina işletecek!

Türkiye'de 10 ve Yunanistan'daki Midilli adasında bir marina işletmesiyle Avrupa’nın en büyük marina zincirlerinden biri olan Setur, son olarak Yunanistan’da 2 marina daha almak üzere kolları sıvadı.

Setur Yunanistan'da iki marina daha alacak!

Biri Yunanistan’ın Midilli Adası’nda olmak üzere 11 marina işleten Setur, Yunanistan’da 2 marinanın daha işletmesini almak için görüşüyor.

Setur ferrari italya turu Haberi

Setur ferrari italya turu

Kalitesi, istikrarı ve müşteri memnuniyetiyle yıllardır ilklere imza atan Setur, Ferrari’nin dünya çapında tek yetkili acentesi olan Red Travel işbirliği ile misafirlerine heyecan dolu bir seyahat deneyimi sunuyor. “GranTurismo” deneyimi ile sınırsız lüksü bir arada sağlayacak olan Setur, kendin-sür turlarına yenilikçi bir yaklaşım getiriyor. 


Kişisel olarak hazırlanan Ferrari Turları ile misafirler İtalyan yaşam tarzını tam anlamıyla tecrübe edebilecekler. Ferrari’nin en son modellerini şahsen sürme fırsatı bulacak olan alternatif tur meraklıları, yaklaşık bin kilometrelik efsanevi Mille Miglia yarışı güzergahında, Toskana'nın dik ve kavisli yollarında hızlanarak, sürüş yeteneklerini adrenalin dolu bir testten geçirecek ve kendilerini gerçek Ferrari ekibinden biri gibi hissedecekler. Seyahatseverler,  Red Travel personeli tarafından tüm kontrolleri yapılmış olan Ferrariler ile büyüleyici manzaralar arasında geçecek benzersiz bir sürüş heyecanı yaşayacaklar.  


Floransa,...