12 / 05 / 2024

Seven Hılls İstanbul Turizm  adres 

Seven Hılls İstanbul Turizm  adres 

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve İbrahim Okan Duyar ortaklığında kuruldu.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beverly Hılls Emlak İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Basel Salem M. Salem tarafından kuruldu.

Pendik Kurtköy'deki yurt binası Emniyet’in oldu!

OHAL kapsamında FETÖ bağlantısı sebebiyle mühürlenen İstanbul Pendik’teki yurt binasının bulunduğu parselin imarı, Emniyet Genel Müdürlüğü’ne hizmet edecek şekilde yeniden düzenlendi.

Doğan Hızlan: Eski yapıların kültüre kazandırılmasından yanayım!

Gazeteci, yazar, eleştirmen Doğan Hızlan İstanbul Eyüpsultan'daki 250 yıllık Rami Kışlası’na ilişkin olarak bazı açıklamalar yaptı.

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Seven İnşaat Hırdavat Tekstil Dış Ticaret Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fatih Seven tarafından kuruldu.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Kentsel dönüşüm en hızlı İstanbul’da ilerliyor!

Kentsel dönüşüm en hızlı İstanbul’da ilerliyor. İstanbul’da özellikle eski semtleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın riskli alan ilan etmesi ile başlayan süreç, kimi bölgelerde de maliklerin binalarında hasar tespiti yapması ile başlıyor.

İşte İstanbul'un ofiste öne çıkan 11 bölgesi!

Gayrimenkuldeki yüksek hız, İstanbul’da yeni ofis bölgelerinin oluşmasını sağlıyor. İstanbul’da Ümraniye, Kartal gibi ikincil ofis bölgeleri öne çıkmaya başladı. 2020 yılında kentte 7 milyon metrekarelik A sınıfı ofis stoku oluşması bekleniyor.

İstanbul'da otel doluluk oranları Mayıs'ta yüzde 5.2 arttı!

Yeni otel yatırımlarının hızlandığı İstanbul’da Mayıs 2015 otel dolulukları bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 5.2 arttı. Ocak-Mayıs döneminde oda fiyatı ise ortalama 122 euroya kadar düştü.

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren oldu!

HİLTON İstanbul Kozyatağı'nda Finans Direktörlüğü görevinde bulunan Burak Ektiren, Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Ektiren, daha önce Emay İnşaat'ta çalıştı..

Onaltı Dokuz kuleleri tıraşlanacak mı?

Sürüncemede bırakılan ve topun bir ona bir ona atıldığı kuleler hâlâ İstanbul’un kalbinde bir hançer gibi saplı duruyor. Fakirin gecekondusuna işleyen hukuk söz konusu zenginin gökdeleni olunca tatile çıkıyor.

Seven Hılls İstanbul Turizm  adres  Haberi

Seven Hılls İstanbul Turizm  adres 

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Şirket konusuna giren işlerde, yürürlükteki mevzuata riayet etmek kaydıyla ülke içinde ve dışında sürdüreceği çalışmaları ile ulusal üretime ve gelire katkıda bulunup sürekli gelişimi amaçlar. Bunun için aşağıda ayrıntıları belirtilen işlerle ilgi olarak taşeronluk, bayilik, alım-satım ve pazarlama, bilumum dahili ticaret ithalat-ihracat işleri ile uğraşır. Böylece; a) Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve...