28 / 04 / 2024

Sevgi Evi Sitesi diyarbakır

Sevgi Evi Sitesi diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

Diyarbakır Sevgi Evi Sitesi için bina tahsisine iptal kararı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için tahsisi kararı iptal edildi

Tekzen bağ evi satıyor!

Yapı malzemeleri ve ev dekorasyon ürünleri alanında faaliyet gösteren yapı market zinciri Tekzen, internet sitesi üzerinden bağ evi satışına başladı.

Sarıyer Polatlar Koru Sitesi'nde icradan 3 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul Sarıyer'deki Polatlar Koru Sitesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Sarıyer Polatlar Konut Sitesi'nde 3 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul Sarıyer İlçesi'nde Polatlar Konut Sitesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Bitlis'te villa şeklinde 5 sevgi evi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Mehmet Emin Çakan, 2015'te Bitlis merkezde korumaya muhtaç ve kimsesiz çocuklar için villa şeklinde 5 sevgi evi açtıklarını söyledi.

Tarsus Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahallesi'nde yapılan Güney Mezarlığı Taziye evi törenle açıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, parolalarının sevgi olduğunu söyledi.

Denizli Sevgi Evi yeni hizmet binasına taşındı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yeni hizmet binasına taşındı. Osman Zolan, bugüne kadar 25 bin hayırseverin Sevgi Eli'ne bağışta bulunduğunu, 10 yılda 100 binden fazla kişiye ulaştıklarını söyledi.

Karlıoğlu ailesinin evi küllerinden yeniden doğdu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında evi küle dönen Karlıoğlu ailesine yardım elini uzattı. Sevgi Eli ekiplerince Karlıoğlu ailesinin eşyaları yenilenirken, yangında kullanılamaz hale gelen evi yeniden hayat buldu

İşte Nur Yerlitaş’ın Zekeriyaköy'deki 10 milyon TL'lik evi!

Nur Yerlitaş’ın, Zekeriyaköy Sunset Sitesi’ndeki evi görenleri şaşırtıyor. Nur Yerlitaş’ın havuzlu lüks evinin yer aldığı sitede bulunan evlere 10 milyon TL değer biçiliyor.

Erdoğan Bayraktar Trabzon'da huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti!

Kurban Bayramı tatilini memleketi Trabzon'da geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da " Sevgi Evi "nde kalan kimsesiz çocuklar ile huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti...

Mersin'de sevgi evi ve idari bina inşaatı yapım ihalesi bugün yapılacak!

Mersin İli Merkez İlçesi Davultepe Mevkii 60 Kapasiteli 7-18 Yaş Sevgi Evleri, 20 Kapasiteli 0-6 Yaş Sevgi Evleri ve İdari Bina İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi bugün ihale edilecek.

Mersin'de sevgi evi ve idari bina inşaatı yapım işi ihalesi yarın!

Mersin İli Merkez İlçesi Davultepe Mevkii 60 Kapasiteli 7-18 Yaş Sevgi Evleri, 20 Kapasiteli 0-6 Yaş Sevgi Evleri ve İdari Bina İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yarın ihale edilecek.

Fernur Sözen 15 milyon liraya 6 okul, 1 'er huzur ve sevgi evi yaptırdı!

Hayırsever işkadını Fernur Sözen şimdiye kadar 15 milyon harcayıp 6 okul, 1 'er huzur ve sevgi evi yaptırdı. 2008'de TBMM Üstün Hizmet Madalyası ile onurlandırıldı...

Sevgi Evi Sitesi diyarbakır Haberi

Sevgi Evi Sitesi diyarbakır

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirme yapılan dönemde alınan, belediyeye ait bir binanın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne "Sevgi Evi Sitesi" kurulması için 25 seneliğine tahsis edilmesi kararı, HDP'li yönetim tarafından iptal edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirmenin yapıldığı 2 sene önce merkez Yenişehir ilçesindeki Yenişehir Mahallesi'nde belediyeye ait, çocuk yuvası olarak hizmet veren 857,29 metrekare alana sahip taşınmaz, 25 yıllığına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne meclis kararı ile tahsis edildi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde seçilen HDP'li belediye yönetimince, bu kararın iptali için 2 Mayıs tarihinde meclis kararı alındı.

Kararda "Belediyemize ait 857,29 metrekarelik taşınmaza, kentsel hizmetlerin yerine gerine getirilmesinde bu alanlara ihtiyaç duyulduğundan ve belediyemizde gelir kaybına neden olmasından dolayı Aile ve Sosyal Politikalar...