28 / 04 / 2024

sevil tığ

sevil tığ

havadanemlakvideo.com'un Kurgu Yönetmeni ekip arkadaşımız Ali Tığ ve eşi Sevil Tığ çiftinin bir kız bebeği oldu...

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İsotech Endüstri İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sevil Tığdaş ve Mahmut Metin Eren ortaklığıyla kuruldu.

Bozçelik Yapı İnşaat Ticaret Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bozçelik Yapı İnşaat Ticaret Taahhüt Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sevil Tığbaş tarafından kuruldu. 

Sevil, 52. mağazasını Akasya Acıbadem'de açıyor!

özgün konsepti ve lokasyonu ile dikkat çeken Akasya Acıbadem 'de Güzelliğin Dünyası Sevil de yer alıyor. Türkiye genelinde 52. mağazasını Martta Akasya AVM'de açmaya hazırlanıyor

Ekip arkadaşımız Ali Tığ baba oldu!

havadanemlakvideo.com'un Kurgu Yönetmeni ekip arkadaşımız Ali Tığ ve eşi Sevil Tığ çiftinin bir kız bebeği oldu...

Sevil Sertin evindeki bütün sanat eserleri satılık!

Fotoğraf sanatçısı Sevil Sertin Çubuklu Vadi Villalarındaki evinde karşınıza çıkan bütün sanat eserleri satılık. Mobilyalar ise beğenip hemen sipariş verebileceğiniz parçalar...

Sevil'in İzmir'deki 4'üncü mağazası açılıyor

Türkiye'nin ilk kozmetik zinciri Sevil, İzmir'deki 4'üncü mağazasını Alsancak Gül sokakta bugün hizmete açıyor

Türk mermercisi ABD'deki krizden doğru stratejiyle çıkar

ABD'de ekonomik pusula hergün daha kötüyü gösterirken bu krizden en büyük darbeyi alan sektörlerden biri de şüphesiz inşaat oldu.

Yabancılar, İmar'dan beter her türlü yardıma hazırız

BDDK Başkanı Bilgin, İmarbank skandalında Türkiye'ye `cahil' diyen yabancıların aynı duruma düştüğünü söyledi. Bilgin `Bizi yeren ülkelerin bankalarında İmar'dan daha büyük kriz yaşanıyor. Yardıma hazırız' dedi.

Kira artışı ve sanayi bastırdı, enflasyon 'mektup' sınırını aştı

Mart ayında beklentilerin üzerinde çıkan enflasyon, Merkez Bankası'nın yüzde 4'lük yıllık hedefle uyumlu 'patika' olarak gördüğü yüzde 9.1'lik sınırı aştı. Yıllık enflasyon mart ayı itibariyle yüzde 9.15'e yükseldi, son 21 ayın rekoru kırıldı. Merkez Bank

Avrupalı'nın 5'te 1'i kadar boya tüketiyoruz

Yıllık boya tüketiminin 250-300 bin ton olduğu Türkiye'de, kişi başına düşen boya tüketiminin 2-3 litre arasında değiştiği bunun da Avrupa'da tüketilen boya miktarının 5'te 1'ine denk geldiği açıklandı.

Tüketici kredileri 71 milyar 401.8 milyon YTL'ye çıktı

Tüketici kredileri, 28 Mart itibarıyla 678.5 milyon YTL artarak 71 milyar 401.8 milyon YTL'ye çıktı.

Türkiye'deki konutların % 80'i sigortasız

2007 yılında emlak sektörü yüzde 7 büyürken, bu büyümeye paralel olarak konut sigortasında da yüzde 10'luk bir artış yakalandı. Ancak buna rağmen Türkiye'deki toplam konut sayısı göz önüne alındığında, konut sigortası yaptırılma oranı hala yüzde 20'lerde.

sevil tığ Haberi

sevil tığ


TK Emlak Yayıncılık bünyesinde çalışan www.havadanemlakvideo.com Kurgu Yönetmeni ekip arkadaşımız Ali Tığ ve eşi Sevil Tığ'ın 22 Şubat 2013 Cuma günü saat 17.30'da bir kız bebekleri oldu.


Ali ve Sevil Tığ Çifti bebeklerine Beste Elif ismini verdi. Beste Elif bebek, 50,5 cm boyunda, 3 kilo 410 gram ağırlığında dünyaya geldi.


www.emlakkulisi.com ekibi olarak arkadaşımız Ali Tığ ve eşi Sevil Tığ'ı tebrik ediyor, kızları Beste Elif ile mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür...