14 / 05 / 2024

Sevindikli Kutluca

Sevindikli Kutluca

Çalışmalar kapsamında köy yollarını da yenileyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Körfez ilçesi Sevindikli ve Kutluca köyleri arasında beton yol çalışması yapıyor.

Kocaeli Körfez'de arsa ve arazi satışları arttı! 

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde Sevindikli Mahallesi’nde, Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılmasıyl birlikte arsa satışlarında patlama yaşandı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

Kuzey Marmara Otoyolu hızla tamamlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu’nun önemli bir bölümünü oluşturan Sevindikli – İzmit Kavşakları'nın geçici olarak hizmete açılacağını açıkladı. 

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Kuşçalı Telgrafhanesi restore ediliyor!

Milli mücadele tarihimizde önemli bir yeri olan ve İstanbul ile Ankara arasındaki bağlantıyı sağlayan Kutluca Telgrafhanesi, aslına uygun olarak yeniden projelendirildi.

Yakup Kutluca: Doğal Afetlere çare kentsel dönüşüm!

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, 28 Şubat Sivil Savunma Günü için kutlama mesajı yayınladı. Kutluca, doğal Afetlere karşı kentsel dönüşümün iyi bir çare olduğunu belirtti.

Aydın SGK binası Kasım'da taşınacak!

Aydın İl Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Destek Hizmetleri Avukatı Şebnem Kutluca, 6736 Sayılı Kanun kapsamında yapılandırma başvuruları nedeniyle tamamlanan yeni binaya taşınmanın geciktiğini belirterek, “Kasım’dan itibaren yeni binamızda vatandaşa hizmet vereceğiz” dedi.

Kocaeli kentsel dönüşüm master planı sunumu yapıldı!

Kocaeli Yapı Müteahhitleri derneği ile önemli paydaşlarından biri olan Kocaeli Üniversitesi işbirliği içerisinde olması gereken en iyi plan, en iyi görsel ve en iyi yaşam Öğr.Görv.Dr. Ahmet Kıvanç Kutluca Ve Uzman İsmail Talih Güven tarafından anlatıldı

Ordu Kutluca Camisi’nin restorasyonu durduruldu!

Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Kutluca köyünde bulunan ve 40 yıldır ibadete kapalı olan Kutluca Camisi’nin restorasyonu geçici bir süreliğine durduruldu.

Ordu Perşembe Laleli Eski Camii'nin restorasyonu durdu mu?

Ordu’nun Perşembe ilçesine bağlı Kutluca köyünde bulunan ve 40 yıldır ibadete kapalı olan Kutluca Camisi’nin restorasyonu geçici bir süreliğine durduruldu.

Kocaeli Körfez Sevindikli köyüne imamevi yapıyor!

Körfez Belediyesi, kent genelindeki cami, Kur’an Kursu ve imam evlerini onarımdan geçiriyor. Yapılan incelemelerin neticesinde eksik olan yapılar ve projeleri de hayata geçiren Körfez Belediyesi, Sevindikli köyüne imamevi yapıyor.

Kocaeli Sevindikli Kültür Merkezi'nin inşaatı başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Körfez İlçesi Sevindikli köyüne yapılması planlanan kültür merkezinin temel atma töreni gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıllarda yapılması planlanan Kültür Merkezinin 2016 Mayıs ayında hizmete girmesi bekleniyor.

Sevindikli Kutluca Haberi

Sevindikli Kutluca

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent genelinde yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında köy yollarını da yenileyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Körfez ilçesi Sevindikli ve Kutluca köyleri arasında beton yol çalışması yapıyor.



2 BİN 200 METRE YOL


Kutluca-Sevindikli arasındaki 2 bin 200 metrelik yol bölümü betonla kaplanıyor. 6 buçuk metre genişlinde yapılan beton yol 20 santimetre kalınlıkta uygulanıyor. Yol bölümünde 2 bin 900 metreküp beton malzeme kullanılıyor.

Kocaeli Büyükşehir...