10 / 05 / 2024

Şevket Çoruhun tiyatro binası kadıköy Şevket Çoruh tiyatrosu ne zaman açılavak

Şevket Çoruhun tiyatro binası kadıköy Şevket Çoruh tiyatrosu ne zaman açılavak

Tiyatro oyuncusu Şevket Çoruh, Kadıköy'deki eski Ulvi Uraz Tiyatrosu'nun binasını satın alıp 'Baba Sahne'nin inşaatına girişti. Ekim ayında perdelerini açması planlanan sahneyi Şevket Çoruh'la konuştuk.

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Panik havası daha da güçlenecek diyen ekonomist Şevket Sayılgan doların nerede duracağını açıkladı

Dolar/TL 14 gün sonra yeniden 17 liranın üzerine çıktı. Cumhuriyet TV'de konuşan ünlü ekonomist Şevket Sayılgan, yıl sonu için dolar/TL kuru tahminini canlı yayında paylaştı.

Şevket Batumoğlu vefat etti!

Nurol İnşaat ve Ticaret A.Ş. Mali ve İdari İşler eski Müdürü Şevket Batumoğlu hayatını kaybetti.

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Arnavutluk'ta tiyatro binasının yıkımında şok gözaltı!

Arnavutluk'ta Ulusal Tiyatro binasının yıkımının yıkılmasına karşı çıkan protestocular gözaltına alındı. Gözaltına alınan yaklaşık 30 kişi arasında Cumhurbaşkanı Ilir Meta'nın eşi de yer alıyor.

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına tepki!

Arnavutluk'taki Ulusal Tiyatro binasının yıkımına karşı çıkan bazı sanatçı ve sivil toplum örgütlerinden aktivistler, yıkıma tepki gösterdi.

Ömer Seyfettin’in sıra dışı hayatı ilk kez tiyatro sahnesinde!

Ödüllü yazar Kosta Kortidis'in usta kalemiyle sahne taşıdığı yeni tiyatro oyunu “Deli Şair Ömer Seyfettin”; büyük hikayecinin ölüm yıldönümü olan 5 Mart’ta İstanbul’da seyirci ile buluşuyor...

Gaziantep Amfi Tiyatro’da yıkım başladı!

100.Yıl Atatürk Kültür Parkı içerisinde yer alan ve bir dönem Gaziantep’te gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri ve konserlere ev sahipliği yapan Amfi Tiyatro’nun yıkımına başlandı.

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer vefat etti! 

Yüksek Mimar Şevket Uğurluer, 81 yaşında hayata gözlerini yumdu.  Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Kablosuz Taş Devri tiyatro oyunu: Gayrimenkul sektöründe bir ilk!

DRKEE Consultancy & Danışmanlık Türkiye'de ilk  defa gayrimenkul sektörünü Kablosuz Taş Devri tiyatro oyunu ile tiyatro sahnesine taşıdı...

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Projenin yaklaşık 1 yılda tamamlanması planlanıyor.

Kadıköy Tiyatro binasının temeli atılıyor!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilecek Kadıköy Tiyatro binasının temeli 8 Ekim'de atılacak. Temel atma törenine birçok tiyatro sanatçısının katılması bekleniyor.

Şevket Çoruhun tiyatro binası kadıköy Şevket Çoruh tiyatrosu ne zaman açılavak Haberi

Şevket Çoruhun tiyatro binası kadıköy Şevket Çoruh tiyatrosu ne zaman açılavak

Arka Sokaklar dizisinin 'Mesut Komiser'i, tiyatro oyuncusu Şevket Çoruh, varını yoğunu ortaya koydu. Kadıköy'deki eski Ulvi Uraz Tiyatrosu'nun binasını satın alıp 'Baba Sahne'nin inşaatına girişti. Ekim ayında perdelerini açması planlanan sahneyi Şevket Çoruh'la konuştuk. 


Baba Sahne'nin kuruluş amacı nedir? 

Baba Sahne'yi bizi var eden şeyin tiyatro olduğunu bilerek, eğer biı sahnemiz olursa yetim kalmayacağımızı hissettiğimiz için yaptık. Birçok yorumlar da oldu tabii. Mesela Mustafa Üstuııdağ. "Cenazemizin kalkacağı yer belli oldu" dedi. 

Bizler için önemli bir şey bu. İnşallah seyircilerimizle buluşup bir şeyler paylaşırız. Benimle beraber yürüyen arkadaşlarımla birlikte Baba Sahne'yi Türkiye'yi anlatan bir sahne haline getireceğiz. Baba Sahne bizim baba ocağımız olacak. Biz burada hem bizim, hem de gelecekte tiyatroya gönül verecek insanlaıın kullanabileceği biı yeı kuruyoruz. Hayallerimiz için bir başlangıç burası. 


Nasü...